• Torsdag
  • 18:00
  • ASTRA

070 Shake er blevet verdenskendt for sin melodiøse og ikke mindst grænsesøgende hiphop, som musikalsk rører ved alt fra rap og soul til electropop og singer-songwriting, og som lyrisk luller os ind i et dystert univers med personlige tekster om blandt andet forlist kærlighed, romantiske forviklinger og utroskab. 

New Jersey-rapperen og sangerinden signede tilbage i 2016 til G.O.O.D. Music og lagde flere hypnotiserende hooks til artister som Kanye West, Pusha T og Nas. Hun byggede dog også hurtigt sin karriere op med egne udgivelser, som, udover en række singler og EP’en Glitter, indtil videre er blevet til de to fuldlængdealbum Modus Vivendi fra 2020 og You Can’t Kill Me fra 2022.

Senest har 070 Shake blandt andet gæstet RAYE’s monsterhit ”Escapism.” og i november 2023 udgivet den nye single ”Natural Habitat” med Ken Carson som feature.

Selvom musikken på indspilningerne ofte opererer i et meget introvert univers, er hun kendt for at give eksplosive og højintense live shows, hvor bassen pumper i brystkassen, og den gennemsyrende ærlighed giver rig mulighed for at give helt slip og give sig hen for en stund.