• Torsdag
  • 15:30 – 16:30
  • ASTRA

Stefflon Don er en britisk-jamaicansk rapper, sangerinde og sangskriver, der over de seneste år har gjort sig bemærket på den globale musikscene med sit uimodståelige miks af alt fra hårdtslående grime og feststemt dancehall til pop og R&B.

Hun er født i Birmingham af jamaicanske forældre og voksede op i både Holland og London, hvor hun begyndte sin musikalske rejse tilbage i 2015. 

Stefflon Dons store gennembrud kom med den bløde 2017-single ”Hurtin’ Me feat. French Montana”, og bare året efter landede hun i XXL Magazines prestigefulde ’Freshman Class’. Atter et år senere prydede hun Forbes 30 Under 30-liste. 

Også en række store stjerner har gennem tiden set potentialet i Stefflon Don, og hun har således leveret stærke vers side om side med kunstnere som Future, Skepta, Chase & Status, Lil Yachty, Calvin Harris, RAYE, D-Block Europe og ikke mindst Wiley, Sean Paul og Idris Elba på monsterhittet ”Boasty” fra 2019.

Overgiv dig selv til festen og en af de stærkeste kvinder på den engelske hiphop- og dancehall-scene, når Stefflon Don vælter NorthSide.