• Torsdag
  • 15:00 – 16:00
  • NOVA

Der er en helt særlig ro over Lucky Los musik. Også selvom lydlandskabet nogle gange er storslået og bombastisk. Hendes mission er at forene mennesker og skabe fællesskab med sine tekster og melodier, og det er præcis dét, hun formår, når hun udfolder sine skønne indie-popsange live. 

Svenske Lo Ersares, som har samlet nogle af Danmarks bedste musikere i sit band under kunstnernavnet Lucky Lo, udgav i 2021 den tilbagelænede indiepopperle af en debutsingle ”Supercarry” som også blev titlen på hendes første album fra 2022. Albummet modtog 5/6 stjerner fra GAFFA, og samme gjorde sidste års efterfølger, The Big Feel, som blandt andet bød på den grandiose titelsang ”The Big Feel”, den drømmende og rørende ”Through The Eyes Of A Woman” og den svensksprogede kærlighedssang ”Alla Tankar På En Gång”.

Los sange rummer alt fra menneskets mest komplekse følelser til refleksioner over samtidsaktuelle problematikker som ligestilling, mental sundhed og klimaforandringer. Det blev hun sidste år hyldet for til Musikforlæggernes prisuddeling Carl Prisen, som hvert år uddeles til landets sangskrivere, komponister og tekstforfattere, hvor hun (velfortjent vil vi mene) løb med titlen som ’Årets Talent’.