Datapolitik

1 Generelt

1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige af de personoplysninger, som du giver til os og/eller, som vi indsamler om dig som led i din tilknytning som frivillig på festivalen. Vi er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

1.2 I nærværende persondatapolitik kan du læse mere om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine personoplysninger og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne politik og henvende dig til info@dtdgroup.dk, såfremt der er noget i denne politik, som du ikke kan acceptere. Du kan til enhver tid finde den gældende version af denne persondatapolitik på NorthSide.dk.

1.3 Den overordnede retslige ramme for vores behandling af personlige oplysninger er Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og fri udveksling af sådanne oplysninger og ophævelse af direktiv 95/46/EF med tilhørende regulering. I tillæg hertil kommer den lov, som måtte blive vedtaget på baggrund af forslag til lov om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger fremsat den 25. oktober 2017.

1.4 Alle spørgsmål vedrørende nærværende persondatapolitik samt mistanke om manglende overholdelse skal i første omgang rettes til festivalens Volunteer Management på volunteer@Northside.dk.

2 Definitioner

2.1 Nedenfor følger definitioner af visse af de væsentligste persondataretlige begreber:

Personoplysninger: Enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle oplysninger, som direkte eller indirekte, alene eller i kombination, kan identificere en bestemt fysisk person.

3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger


3. Vi sikrer, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med følgende formål:

(a) For at kunne levere produkter og / eller tjenester bestilt af dig.
(b) Til at kunne svare på dine spørgsmål eller klager.
(c) For at gøre det muligt for dig at deltage i en konkurrence.
(d) At give dig oplysninger om andre produkter og tjenester, vi tilbyder der ligner dem, som du allerede har bestilt eller spurgt om.
(e) At underrette dig om ændringer i vores tjenester/produkter.
(f) For at hjælpe os med at forbedre vores websites, produkter og tjenester.
(g) At lave profiler – i bekræftende fald konsekvenserne af profilering og logikken bag profilering. De interesser, der hentes med hensyn til profilering er for at få en forståelse af kundernes præferencer for at aktivere NorthSide Entertainment ApS for at tilpasse annonce(r) og dermed give kunderne mere relevante tilbud på varer og tjenesteydelser.

4 Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6.
4.2 Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine personlige oplysninger, og er oplysningerne ukorrekte korrigeres, slettes eller ændres disse ved hjælp af kontaktoplysningerne beskrevet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning, overførsel af data eller trække dit samtykke tilbage.
4.3 Hvis du har nogen klager over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte Datatilsynet.

5. Overførsel af personlige data

5.1 Vi kan videregive personoplysninger til tilknyttede eller søsterselskaber, såvel som professionelle rådgivere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.2 Vores medarbejdere, agenter, forretningspartnere og leverandører kan have adgang til dine personlige data i et begrænset omfang efter behov for at kunne levere en service til os eller for at gøre dem i stand til at handle på vores vegne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger, som det er nødvendigt for at overholde loven, regulering eller juridisk anmodning eller samarbejde med enhver juridisk undersøgelse.

6. Kontaktoplysninger

6.1 Hvis du har nogle spørgsmål om vores datapolitik kan du kontakte os på nedenstående oplysninger:
(a) NorthSide Entertainment ApS, Studsgade 35B, 8000 Aarhus C, CVR: 32 87 88 14
(b) Telefon: 32 87 88 14
(c) Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K
(d) Mail: datapolitik@tinderbox.dk

Denne politik er senest opdateret 04.04.2023