• Torsdag
  • 13:00 – 14:00
  • ASTRA

I 1990 udgav danske Love Shop debutalbummet med den oplagte titel 1990, som skulle vise sig at være startskuddet til en enestående karriere, der stødt igennem 30 år har budt på hele 14 solide pladeudgivelser. Det seneste, den meget personlige Blues Europa, landede sidste år med blandt andet 5/6 stjerner og 5/6 hjerter fra henholdsvis GAFFA og Politiken som følge.

Sanger og sangskriver Jens Unmack er drivkraften bag gruppen, som gennem tiden har udgivet udødelige sange som ”Love Goes On Forever”, ”Copenhagen Dreaming”, ”En Nat Bliver Det Sommer” og ”Fuck Min Højdeskræk” fra et bagkatalog, der blandt andet tæller skelsættende album som Anti og Go.

Med sin karakteristiske vokal og længselsfulde udtryk skaber Jens Unmack med Love Shop tidløse, melodiske og melankolske pop- og rocksange bygget op omkring en sangskrivning, der tager sit afsæt i hverdagens poesi.

Love Shop indtog sidste år det københavnske spillested Hotel Cecil med hele seks udsolgte koncerter, som GAFFAs anmelder hyldede med ordene:

Love Shop cementerer i aften, at de (stadig) er et af Danmarks bedste live-bands og stadig formår at holde sig relevant takket være det høje niveau, deres album formår at besidde.

Det glæder vi os til at opleve, når Love Shop indtager NorthSide for første gang i 11 år.