Hvad er NorthSide?

Hvert år i starten af juni inviterer NorthSide til tre dages fantastisk festival, hvor verdens største stjerner, såvel som nye, spirende artister præsenteres. Musikken spænder bredt, så der er noget for de fleste – også for dem, der søger at få udvidet deres musikalske horisont. NorthSide skaber en oplevelse, som ikke findes noget andet sted, og det er næsten umuligt at nå at opleve alt, hvad NorthSide byder på i løbet af bare tre dage.

Oplev det spektakulære Sideshow, hvor cabaret, sabelslugning og cirkus går hånd i hånd, gå amok i det uimodståelige madudvalg, der lokker enhver i fordærv, eller udforsk pladsens mange små kroge. Uanset hvor på pladsen du bevæger dig hen, garanterer NorthSide et festprogram spækket med uforglemmelige oplevelser.

NorthSide er Danmarks mest bæredygtige festival og arbejder dedikeret på konstant at løfte barren med nye, bæredygtige initiativer. Blandt de mange tiltag kan nævnes, at al mad er plantebaseret og økologisk, og at kildevand på flaske ikke findes. Derudover var NorthSide i 2022 den første store festival i verden, der blev afholdt med brug af 100 % grøn strøm.

historie

Der var engang… en ny festival der så dagens lys.
Hvad der startede som en endagsfestival på Tangkrogen i 2010, voksede sig hurtigt større. 10+ år senere ligger vi nu i Eskelunden og er legeplads for nogle af verdens største artister. Det er ægte fairytale-material.

Bæredygtighed

NorthSide vil være landets grønneste kulturbegivenhed. Det har været målet siden første udgave af festivalen i 2010, og vi er tættere på end nogensinde før!

Join our NS-pack

Gå ikke glip af nogle NorthSide news! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyt om line-up, billetsalg og andre fede tiltag.

Donationer

For the Love of Life and Music. Det er mantraet hos NorthSide. Selvom vi i dag er en international festival, er vi grundlagt af musik og lokale kræfter. Det ønsker vi at anerkende ved at give noget tilbage til de samfund, som er med til at skabe vores events.

Aarhus
|
#NS24
|
6.-8. juni 2024
|