• Torsdag
  • 13:00 – 14:00
  • NOVA

Straight out of Snekkersten kommer duoen UNG-SKAB, der består af sangerinde Clara Rose Lundberg og sanger, rapper og producer Eigil Bjørn Meldgaard. De to mødte hinanden en efterårsdag i 2019, og selvom de egentligt ikke kendte hinanden særlig godt, stod de pludselig i Eigilis fars kælderstudie og tog hul på det, der blev både et venskab og et musikalsk parløb med længselsfuld og drømmende ungdomspop som resultat. 

Clara Rose og Eigil, som har baggrund i henholdsvis skuespil og klassisk violin, udgav i 2021 deres debutsingle ”Venter”, som blev første smagsprøve på den EP, de udgav senere samme år. Siden har de blandt andet været en del af VEGAs Udvalgte, spillet en velbesøgt og rost koncert på SPOT Festival, udsolgt Store VEGA – og nu skal de altså åbne NorthSide 2024.

Lyden af UNG-SKAB er ret magisk. Det er Eigils både pop- R&B og trap-inspirerede produktioner og Clara Roses drømmende vokal, der svæver henover med en lethed, der matcher følelsen af at være ung og se solen gå ned omringet af sine bedste venner.