• Lørdag
  • 14:15
  • ECHO

Som kun 15-årig fik stortalentet Clara Toft Simonsen sin første pladekontrakt, og det er i den grad kommet popfans i hele landet til gode. 

Drevet af en ukuelig arbejdsmoral og kærlighed til musikken har hun skabt hele tre albums, og med sangskriverkunst, et godt øre for melodier og ikke mindst Saint Claras kraftfulde vokal i fokus har det for længst slået hendes navn fast som en af landets største nye poptalenter.

Over de tre albumudgivelser har vi mødt en kunstner, der på særligt sine tidligere plader ikke har været bange for at kræve sit ’space’ og fylde i lydbilledet, og som på sit seneste og tredje album OFF er gået blødere veje i samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær.

Det har gennem tiden givet os hårdtslående sange som ”Suffocating”, ”Girl like You” og ”Crazy” foruden det seneste års mere R&B-prægede hitsingler ”Energies Don’t Lie” og den P3 Lytterhit-nominerede ”Oh My God”.Glæd dig til at skråle med på alle de gode sange, når den lokale Aarhus-stjerne vender tilbage til NorthSide.