• Torsdag
  • 17:00
  • NOVA

Den camerounsk-amerikanske sangerinde og sangskriver Libianca er vokset op med R&B, gospel, afrobeats og den særlige traditionelle camerounianske genre makossa, som blandt andet trækker på både rumba, funk og highlife. 

Hvis du har været i nærheden af en radio det seneste års tid, har du højst sandsynligt stiftet bekendtskab med Libiancas million-streamende gennembrudssingle ”People”, som udkom i 2022 og præsenterede os for det ærlige sangskriverunivers, der blandt andet er med til at karakterisere hendes lyd.

Hun hyldes blandt andet for sin originalitet og for at bygge sine sange op omkring sin tresprogede opvækst i Minneapolis og Bamenda. Således kan man både høre engelsk, fransk og pidgin, når man lytter til Libiancas forførende musik.

Hun har allerede arbejdet sammen med artister som Omah Lay, Arya Starr, Cian Ducrot og Becky G og udgav i slutningen af december 2023 sin første EP Walk Away. Vi står med andre ord over for en artist, der kun lige er begyndt, og alligevel har hun i skrivende stund over 11 millioner månedlige lyttere på Spotify. Vær med på Libiancas vilde rejse, når hun gæster Danmark for første gang på NorthSide 2024.