• Torsdag
  • 22:15
  • NOVA

2024 er et helt særligt år for den danske superstjerne MØ, som for præcis 10 år siden udgav sit skelsættende debutalbum No Mythologies to Follow.

Albummet markerede et nybrud i dansk musik og tog ikke bare popfans herhjemme, men over hele verden med storm. Hits som ”Pilgrim” og ”Don’t Wanna Dance” var sammen med resten af det anmelderroste album med til at gøre MØ til et af tidens mest omtalte nye navne på den internationale musikscene, og pludselig stod MØ med blandt andet fire Danish Music Awards, fire GAFFA priser og hovedprisen ved P3 Guld. Bedst som man troede, det ikke kunne blive vildere, lagde MØ vokal til megahittet ”Lean On” fra Major Lazer, der slog streamingrekorder på Spotify, og så kender du vist resten af historien… 

Dette forår fejrer MØ sit debutalbum med flere udsolgte koncerter i Store VEGA og en enkelt koncert i London, og når hun til sommer rammer festivalscenen, vil det fortsat være med afsæt i det hitspækkede album. Vi skal tilbage til følelsen af en varm, svedig klub i 2014, hvor en kompromisløs odenseaner spreder popmagi og punkenergi i de mindre danske spillesteder, og netop derfor kommer MØ som noget ganske særligt til at indtage vores mindste scene NOVA til sommer.

Kom helt tæt på en af dansk popmusiks største kunstnere, når MØ vender tilbage til Eskelunden!