• Fredag
  • 19:15
  • NOVA

Der er en varme over den retro, disko-inspirerede, afsindigt groovy indiepop, som Parcels præsenterer i deres farverige univers. Og det er egentligt ikke så mærkeligt, for kvintetten er dannet i det australske surferparadis Byron Bay tilbage i 2014. 

Gruppen, der pt. har base i Berlin, tog den internationale indie-scene med storm, da de i 2018 udgav deres festlige, selvbetitlede debutalbum til stor ros fra anmeldere verden over – også herhjemme, hvor GAFFA kvitterede med 5/6 stjerner og skrev: ”Det selvbetitlede debutalbum er et studium i, hvordan simple hooks og feel good-charme mixes med en ambitiøs helhedsoplevelse.”

Parcels udgav deres anden plade Day/Night i 2021 til endnu en omgang storros fra blandt andre Rolling Stone UK, som kaldte det: ”… a brilliantly accomplished, genre-spanning record.”

Men én ting er, hvor dejligt det er at sætte Parcels på anlægget derhjemme, eller når du skal piske en god stemning op som DJ til en fest. Noget andet er den vanvittige live-oplevelse, du får, når Parcels går på en scene. De går i ét med hinanden og spiller så godt sammen, at det er svært ikke at lade sig rive med. 

Det kan du jo passende få smag for på deres seneste album Live Vol 2., hvor storhittet ”Lightenup” blandt andet udfoldes live fra Paris.