• Lørdag
  • 15:30
  • ASTRA

Trods det faktum, at Rud Aslak og Rasmus Theodor stadig bare befinder sig i starten af 20’erne, dækker deres historie allerede over flere års blomstrende karriere, tre års mere eller mindre radiotavshed og nu en tilbagevenden til scenen med albummet Væbnet Hjerte, der af flere er blevet kaldt deres bedste til dato.

Den danske rockduo debuterede som 16-årige, så det er ikke så mærkeligt, at de allerede har en lang karriere bag sig: Fra to indledende EP’er i 2017 og 2018 til 2019-debutalbummet Legebørn med sange som ”Fra Wien Til Rom” og ”Bankende Hjerter” på tracklisten. Og fra det mindeværdige Artigeardit-samarbejde ”Stå Op Gå Ned” til det nu fjerde album, som i den grad har slået Barselona tilbage i bevidstheden som et af de mest stilsikre moderne rockbands, vi har herhjemme. 

Soundvenue kaldte Væbnet Hjerte for ”full-blown popkunst” i deres 5-stjernede anmeldelse, mens Politiken beskrev det som ”Et brag af en dansk rockplade. Med et lille mirakel af et titelnummer”.

Barselona står med andre ord knivskarpt og er klar til at vende tilbage til NorthSide med alt hvad deres musik indebærer af store omkvæd, synths, popperfektion, rockguitar, klaverballader, fællessang og blær.