• Torsdag
  • 20:30
  • ASTRA

Benjamin Hav & Familien har i løbet af de seneste par år decideret blæst publikum bagover, og det gjorde de i allerhøjeste grad også på NorthSide sidste år. Man skal ikke gå tilbage til en fuser – siger de – og det er der heldigvis heller ingen risiko for med Benjamin Hav og hans velspillende familie bag roret.

Faktisk har der siden sommeren 2023 kun været fart på for Benjamin Hav & Familien, som i slutningen af året besøgte nogle af landets største scener med deres BIG SHOW!

Anmeldelserne talte deres tydelige sprog: Det er svært at få øje på en større entertainer i dansk showbiz lige nu, skrev Politiken for eksempel i deres 5-hjertede anmeldelse af koncerten i Royal Arena. 

”Musse”, ”Spice up your life”, “Cannelloni & Kød”, “Den Dejligste Boy” og “Esbjerg, Torden Og Regn” er bare et udpluk af de mange sange, der har gjort Benjamin Hav til en af landets helt store stjerner og en sand publikums- og anmelderfavorit i live-landskabet.

Man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske, når Benjamin Hav, Familien og deres krøllede, legesyge musikunivers er på programmet, men vi glæder os til at finde ud af det på NorthSide 2024.