NorthSide VIP: Audi Lounge

Audi Lounge er designet in-house i en trækonstruktion, der bliver genbrugt og rekonstrueret på festivalen hvert år. Et eksklusivt område, der indbyder til luksus, hygge og fest med blandt andet eksklusive vin-, øl- og cocktailbarer du ikke finder andre steder på pladsen, kaffevogn, egne toiletter, overdækkede siddepladser og direkte udsigt til hovedscenen.

Få en eksklusiv festivaloplevelse med adgang til Audi Lounge 

Der er mange fordele forbundet med adgang til Audi Lounge. En af dem er Audis Shuttle Service, der giver jer mulighed for – gratis – at blive kørt direkte til festivalpladsen i Audis elektriske E-tron biler. Her bliver I samlet op i Aarhus midtby ved et af de udvalgte pick-up points og får et lift til festivalen, hvor I har ubegrænset adgang til Audi Lounge med:

  • Direkte udsigt til hovedscenen
  • Overdækkende siddemiljøer
  • Mulighed for bordreservation
  • Eksklusiv vinbar
  • Cocktailbar du ikke finder andre steder på pladsen
  • Baristakaffe
  • Egne toiletforhold
  • Live streaming af koncerter inde i det overdækkende siddeområde
  • Gratis Audi Shuttle Service mellem Aarhus C og NorthSide
  • Adgang til booking af VIP-arrangementer og VIP erhvervspakker

VIP-arrangementer

Med en VIP-billet har du foruden ubegrænset adgang til Audi Lounge også mulighed for eksklusive fordele og VIP-arrangementer. Kom på en guidet rundvisning, book bord i Audi Lounge, giv medarbejderne fri leg på pladsen med værdikort eller inviter på fælles middag i Loungens naborestaurant. Der er altså rig mulighed for at give jeres samarbejdspartnere og erhvervsnetværket en oplevelse ud over det sædvanlige.

Eksklusiv vinsmagning

Helt ekstraordinært kan vi i samarbejde med Østjysk Vinforsyning præsentere vinsmagning for NorthSides VIP-gæster.

Her vil I blive præsenteret for særligt kuraterede vine, der danner rammen for en unik oplevelse, som både smager lækkert og kick-starter jeres festival.

Hvornår: Torsdag 06/06
Tidspunkt: kl. 14-15
Max antal deltagere: 20 personer
Pris: 349 kr. pr. person inkl. 4 glas vin

Guidet rundvisning

Få behind-the-scenes-fortællinger, få indblik i pladsens opbygning og udvikling, start dagen med et vidensoplæg kombineret med sjove festivalanekdoter eller bliv klogere på, hvordan NorthSide er blevet en af verdens førende festivaler inden for bæredygtighed. Mulighederne er mange, men fælles for rundvisningerne er, at vi planlægger turen ud fra jeres ønsker.

Hvornår: Alle dage muligt
Varighed: 1 time
Max antal deltagere: 20 personer
Pris: 15.000 kr. inkl. en kold forfriskning til alle deltagende.

Bordreservation i Audi Lounge

Start festen med en bordreservation i Audi Lounge, hvor vi sørger for kolde forfriskninger på bordene ved ankomst. Her kan I holde samling og nyde selskabet i et reserveret siddeområde, hvor der er inkluderet 2 glas bobler pr. person.

Hvornår: Alle dage muligt
Varighed: kl. 14-16
Pris: Min. 2 borde (16 personer i alt) 4.800 kr.
Herudover 300 kr. pr. person.

Audi Shuttle Service

Bliv kørt frem og tilbage fra Aarhus C i en Audi e-tron med Audi Shuttle Service – eksklusivt for VIP-gæster. Der er begrænset antal pladser og booking sker efter først-til-mølle-princippet.

Pris: Audi Shuttle Service er gratis og forbeholdt VIP-gæster.
Hvornår: Alle dage muligt.

Restaurant Tiende

Vi har igen i år teamet op med restaurant Tiende, som har udviklet en 7-retters banquet eksklusivt til NorthSides gæster inkl. drikkemenu.

Frokost kl. 14* og aftensmad kl. 18.

Hvor: Restaurant Tiende (Audi Lounges nabo)
Hvornår: Alle dage muligt.
Pris: 795 kr. pr. person inkl. drikkevarer.
Booking: Book bord via ebbe@restauranttiende.dk

*Frokost kun muligt fredag og lørdag.

VIP Erhvervspakker

Vi tilbyder specialdesignede erhvervspakker til den enkelte virksomhed, så I har mulighed for at opleve NorthSide helt tæt på. Vi sammensætter og specialdesigner VIP Erhvervspakker specifikt til jeres behov. Vores skræddersyede erhvervspakker er for dig, der vil pleje dine professionelle relationer, give medarbejder-arrangementet et nøk op eller give konferencen en uforglemmelig afslutning.

Vi kan tilpasse pakken efter jeres ønsker eller ud fra forskellige temaer, som kan have relevans for netop jeres virksomhed f.eks.: 

Tema: Bæredygtighed

Invitér kollegaer eller kunder med på en af verdens førende festivaler inden for bæredygtighed. NorthSide har positioneret sig som en pioner inden for bæredygtige løsninger, blandt andet som Danmarks første plantebaserede festival, gennem vores affaldssortering, vores brug af grøn strøm fra el-nettet, vores materiale recycling og vores retursystem for krus.

Book en guidet rundvisning, hvor vi introducerer de overvejelser, valg og tiltag vi har skabt, for at nå den position, vi har i dag. Med værdikort til hele selskabet er der rig mulighed for at afprøve vores forskellige, plantebaserede madboder på pladsen.

Tema: Momentum

Vi hjælper jer med at sætte rammerne for en fantastisk dag for hele selskabet, hvor I bare kan trække stikket og nyde festlighederne. Begynd dagen med en rundvisning på pladsen, efterfulgt af bordreservation til hele selskabet i Audi Lounge. Vi sørger for økologiske bobler ved ankomst. I skal blot sørge for at hygge jer, nyde de kolde drinks og se koncerterne fra eksklusive pladser på reposset.

Hvis I spiser sammen, kan vi sørge for at booke bord til jer på VIP’ens naborestaurant, så I sammen kan nyde en middag på den helt høje klinge. En uforglemmelig dag med fællesskab for øje, hvor I blot kan nyde øjeblikkene.

Tema: Diversitet

NorthSide er også alt det usædvanlige. Vi hylder det unormale og det skøre, og der er plads til alle. Skab en uforglemmelig firmadag, hvor I får en rundvisning af pladsen samt introduktion til de initiativer, vi har taget, for at fremme diversiteten på pladsen. Her vil vi blandt andet komme ind på SideShow-scenen, der er en af vores mest populære koncepter, og byder på alt fra dragshows til glitterwrestling og meget mere.

NORTHSIDE VIP TEAM

Mulighederne er mange, når det kommer til oplevelser på NorthSide. Vores VIP team er eksperter i at skabe den bedste fest til netop jeres virksomhed, hvor du kan pleje dine professionelle relationer, give medarbejder-arrangementet et nøk på eller give konferencen en uforglemmelig afslutning.

PROFESSIONELLE ERHVERVSARRANGEMENTER

Med 25 års erfaring fra den kommercielle verden, herunder fra nogle af verdens førende media- og creative-bureauer, sætter Jakob Agersnap rammerne for vores professionelle B2B-arrangementer.

Som Commercial Manager rådgiver Jakob vores gæster med individuelt tilpassede erhvervsarrangementer, der imødekommer jeres specifikke ønsker og behov.

Kontakt Jakob, hvis du vil vide mere om mulighederne for erhvervsarrangementer.

EKSKLUSIVITET OG GENNEMFØRTE VIP-OPELSELVER

Som uddannet butler og med en baggrund som personlig assistent for internationale klienter, skaber vores Office & VIP Manager Jan-Ole Herfurth eksklusive one-of-a-kind oplevelser og enestående arrangementer af højeste standard.

Få seneste erhvervsnyt direkte i indbakken

Tilmeld dig vores erhvervsnyhedsbrev og få de seneste erhvervsnyheder fra NorthSide.