• Lørdag
  • 13:00 – 14:00
  • NOVA

I 2023 vendte Selma Judith endelig tilbage med de to singler ”Mediocre” og ”Eat Your Soul”, som havde premiere på Soundvenue, akkompagneret af to imponerende musikvideoer, og varslede næste kapitel i den danske kunstners ret så fortryllende musikalske rejse. 

Selma Judith, som både er sangerinde, sangskriver og harpenist, introducerede første gang sit unikke og afsindigt velklingende R&B-univers i 2018 med debutsinglen ”Kind of Lonely”, og derfra tog det elleser fart. I 2019 var hun en del af VEGAs Udvalgte, spillede på udenlandske festivaler som by:Larm og Best Kept Secret og debuterede på Roskilde Festival. 

Alt dette var vel at mærke, inden hun havde udgivet et fuldlængde album endnu. Det kom nemlig først i 2021 i form af mesterværket Getting Angry Baby, som modtog 5- og 6-stjernede anmeldelser, blevet kåret som ’Årets Bedste Album’ af Berlingske og generelt landede på flere lister over 2021’s bedste pladeudgivelser.

Selma Judith er på mange måder en fandenivoldsk artist, som ikke er bange for at sige sin mening, udtrykke vrede, når hun er vred, og sige fra over for uretfærdighed. Hun er igennem sin karriere blevet hyldet med blandt andet titlen som ’Årets Musiknavn’ ved iByen Prisen 2019, ’Årets Vokalist’ ved Steppeulven 2022 og en nominering til ’P3 Talentet’ ved P3 Guld i 2021.

Vi glæder os til at invitere Selma Judith forbi NorthSide for første gang, nå hun spiller lørdag den 8. juni.