Partnerskaber

Søger I et strategisk partnerskab, der skaber unikke muligheder for brandaktivering overfor jeres målgruppe? NorthSide er en af verdens mest bæredygtige festivaler, og eksperter i at engagere vores gæster i netop jeres aktivering.

Vi tager vores partnerskaber til NEXT LEVEL 

Med et partnerskab hos NorthSide er der ingen standardguldsponsorater eller faste pakkeløsninger. I stedet arbejder vi tæt sammen med den enkelte partner for at skræddersy et partnerskab, der skaber mest mulig værdi for netop jeres brand.

Kontakt vores brand partnership team allerede nu, hvis I vil høre mere om de mange forskellige muligheder vi har for at engagere jeres virksomhed, ramme en unik målgruppe og nå jeres målsætninger i forbindelse med partnerskabet.

Styr på formål

Om jeres mål er øget brandkendskab, en forbedret indsats i forhold til employer branding, at repositionere jeres brand, skabe community engagement eller noget helt femte, så står vi klar til at hjælpe.

I fællesskab skaber vi en løsning, der passer til de udfordringer, I ønsker at imødekomme.

Kreative løsninger

Vi tilbyder diverse branding-, eksponering- og aktiveringsmuligheder både i forhold til vores mange B2C-festivalgæster og vores mange stærke B2B-kunder. Desuden har vi også en lang række spændende hospitality-muligheder, som vi kan trække på, når vi skal skræddersy en løsning til jer.

Nå din målgruppe

Hos NorthSide får du adgang til en unik målgruppe med luft i budgettet og meninger om fremtiden. Mere end 89% af gæsterne på NorthSide har en videregående uddannelse og bæredygtighed ligger dem meget på sinde. De er med andre ord en stærk gruppe af first-movers.

Vi samarbejder med jer om at aktivere jeres brand bedst muligt ved hjælp af vores specialdesignede løsninger – altid med målgruppen in mente.

Vær tilstede 365

NorthSides’ brand eksisterer hele året. Vi kommunikerer og interagerer med vores publikum året rundt. Forestil dig et partnerskab, hvor målgruppen via online eksponering, off-site arrangementer og cross-media kampagner allerede har kendskab til partnerskabet, inden vi sammen aktiverer det på Eskelunden. Vi har med andre ord mulighed for at aktivere og kommunikere partnerskabet 365.

Datadreven ROI

Et partnerskab skal være profitabelt for alle parter. Derfor lægger vi også meget tid og arbejde i at evaluere samtlige partnerskaberne efter festivalen. I samarbejde med Epinion udarbejder vi hvert år rapporter om publikums holdninger til de enkelte partnerbrands, samt måler vores reach på sociale medier, og i samarbejde med Nielsen måler vi markedsføringsværdien og ROI’en af de enkelte partnerskaber.

Cases

At bygge en festival kræver kyndig koordinering, dygtige hænder og ikke mindst samarbejde. Derfor skal der lyde en stor tak til alle vores partnere, der er med til at sikre, at vi fortsat kan udvikle NorthSide i en mere bæredygtig og publikumsvenlig retning.

Hør mere om Audis partnerskab

»Det her er en rigtig god mulighed for at vise, at vi arbejder i den samme retning – netop mod den her mere bæredygtige måde at gøre tingene på.«

Citat: Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark.

Læs mere om Audi Lounge her.

Hør mere om Nordeas partnerskab

»Vi har været vildt begejstret for at se, hvordan det indhold vi lavede før festivalen gik igang har fungeret på Nordeas kanaler – når vi så står her på festivalen, så er vi endnu mere begejstret, fordi folk har lyst til at engagere sig.«

Citat: Sanne Skott Sigtenbjerggaard, Head of Group Brand, Communications & Marketing, Nordea Danmark.

Hør mere om OK’s partnerskab

»Vi har valgt at indgå partnerskab med NorthSide, fordi NorthSide er super ambitiøse på den grønne omstilling – og det er vi også (…) for os er der en stor værdi i det her partnerskab, fordi vi på denne her måde  får mulighed for at signalere til vores medarbejdere – og vores kommende medarbejdere – at vi mener det, når vi siger grøn omstilling.«

Citat: René Toldbod, Head of HR and communication, OK a.m.b.a.

Lead the way

Partnerskaber er fundamentale i vores arbejde med bæredygtighed og innovation. Vi når nemlig kun vores mål, hvis vi samarbejder med de rigtige partnere, der kan supplere os med viden og ressourcer, så vi kan drømme stort, have høje ambitioner og ikke mindst nå i mål sammen. Det stiller også krav til både os og vores partnere. Det er derfor essentielt, at der er et brandmatch mellem NorthSides værdier og den enkelte partners bæredygtighedsprofil.

I samarbejde med vores partnere har vi blandt andet aktiveret vores bæredygtige værdier igennem nedenstående tiltag.

 • I 2019 skiftede NorthSide engangsplastkrus ud med krus af genbrugeligt plastik sammen med Tuborg.
 • NorthSide har siden 2017 serveret udelukkende økologisk mad og drikke i samarbejde Tuborg og en lang række lokale madpartnere.
 • Fra 2022 er NorthSide blevet afviklet på grøn strøm fra elnettet i samarbejde med OK. 
 • Alt artistkørsel foregår udelukkende i Audis e-tron elbiler.
 • NorthSide har adgang til Eskelund genbrugsstation gennem vores partnerskab med Kredsløb. 
 • Europcar leverer elektriske varebiler og personbiler til afvikling før, under og efter festivalen.
 • Festivalen blev som den første i Danmark plantebaseret i 2022 i samarbejde med Plant Mate og Plantebaseret Videnscenter.
 • Urtekram sørger for, at alle sæber på pladsen, er økologiske, danskproducerede og veganske.
 • I 2022 vandt NorthSide priserne ”Byens bedste bæredygtighed”, ”Klimafaklen” og ”Årets økopris 2022”
 • I år blev NorthSide certificeret som A Greener Festival Highly Commended 2023

2024 partnere

Tuborg

Tuborg kommer vi ikke udenom. Det er nemlig NorthSides hovedpartner og længstvarende partnerskab. Tuborg sørger for, at ingen af vores gæster tørster, mens de fester løs. De leverer iskolde økologiske fadøl i vaskbare og genanvendelige ølkrus, og understøtter herved også vores økologiske og bæredygtige værdigrundlag. En state-of-the-art infrastruktur fra Tuborg sikrer, at der altid er øl i hanerne på de rette lokationer, i de rette mængder, og i samarbejde med Tuborg har vi desuden skabt de flotte vartegn Tuborg Beer Barn på hovedpladsen og den store Novectra Bar mellem Electra og Nova-scenerne.

Audi

Audi er partner på vores eksklusive VIP-område Audi Lounge. I den forbindelse sørger Audi for, at alle Lounge-gæster har mulighed for at blive kørt til og fra festivalen, i deres elektroniske e-tron modeller. Desuden varetager Audi også NorthSides kørsel af artister i deres e-tron modeller.  

Læs mere om Audi Lounge her.

Nordea

Nordea har fokus på Smart Payments og giver gode, økonomiske forbrugerråd til vores gæster. For der er flere ting, man kan være opmærksom på i forhold til at skabe den gode kunde- og gæsteoplevelse på en festival, og som kan gøre det nemmere at fokusere på festen fremfor alt det praktiske.Sammen med Nordea skaber vi opmærksomhed omkring alt fra festivalbudgetter og mobilbank-hacks til smarte wearables, der gør betalingen på pladsen endnu nemmere og hurtigere. 

Geberit

I samarbejde med Geberit løfter vi et af de helt centrale emner markant. Festivaltoiletterne – der ikke normalvis er synonym med luksus. Men med Geberits dusch-toiletter sætter vi en helt ny standard i forhold til toiletter på en festival og giver vores gæster en unik følelse af velvære midt på festivalpladsen.

Peter Larsen Kaffe

Vi kender det alle – tre dage på festival er intenst. Men med Peter Larsen Kaffes tilstedeværelse på NorthSide er der altid god mulighed for en opkvikker i form af god økologisk kaffe. Peter Larsen Kaffe har været en tæt samarbejdspartner på NorthSide igennem mange år, og hjælper os med at slukke tørsten hos de kaffeelskende festivalgæster – om så det er med et stærkt espressoshot eller en kold iskaffe. Peter Larsen Kaffe har alt, hvad et godt kaffehjerte begærer, og er et populært tilbud hos gæsterne, når der skal noget andet end procenter indenbords.

Superwood

I samarbejde med Superwood har vi skabt rammerne for en enestående festivaloplevelse. Superwood arbejder med konceptet Verdens Næstbedste Bræt – en proces hvor ressourcer, der ellers ville være gået til spilde, bliver upcyclet og får helt nyt liv. Partnerskabet med Superwood giver os mulighed for at videreudvikle vores bæredygtige løsninger på festivalen – oplev blandt andet Tuborg Beer Barn eller vores VIP-område Audi Lounge, der alt sammen er bygget af 2. sorteringstræ fra Superwood. 

FSC

I næsten 10 år har vi samarbejdet med FSC, der fungerer både som rådgiver og konsulent for NorthSide. Sammen arbejder vi på at rykke event-branchen i en mere bæredygtig retning gennem diverse tiltag, der omfatter alle aktører både internt og eksternt på festivalen.
Vi har blandt andet lanceret en ambitiøs FSC-politik for festivalens brug af mademballager og byggematerialer på pladsen. Samtidig sørger FSC for at al emballage fra de mange boder, lever op til de bæredygtighedskrav, vi stiller.

Østjysk Vinforsyning 

Østjysk Vinforsyning giver NorthSides gæster eksklusive fornemmelser med deres levering af økologisk kvalitetsvin. Der findes få ting, der er bedre end et koldt glas vin med gode venner, og med Østjysk Vinforsyning kan det gøres med god samvittighed og kvalitet i højsædet. Østjysk Vinforsyning er blandt andet leverandører til vores kendte Vin- og Champagnebar.

Aarhus Kommune

Vores samarbejde med Aarhus Kommune gør det muligt for os at slå os løs på festivalpladsen i Eskelunden. Her har vi holdt til siden 2022. I tæt samarbejde med Aarhus Kommune arbejder vi hvert år på at optimeret pladsen og logistikken omkring hele festivalen. En vigtig og afgørende samarbejdspartner, der gør det muligt for os forsat at afholde NorthSide.

Brand partnership team

Vores brand partnership team arbejder for at skabe de bedste aktiveringsmuligheder for lige netop jeres brand.
Vi er et team, der er eksperter i analyser, pre-produktion, aktivering og samkommunikation, så vi når hele vejen rundt om aktiveringen.

Kommunikation, branding og strategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber.

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et NorthSide partnerskab.

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene – har vores Sustainability and Partnership Manager, Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber med en bæredygtig vinkel.

Aktivering og projektledelse

Med en baggrund som projektleder i kunstbranchen og senere hos et af Danmarks største kreative bureauer, leder vores Partnership Activation Manager Tenna Brendstrup jeres brand sikkert igennem processen og sikrer den optimale aktivering og udrulning af partnerskaber.

Kontakt Tenna, hvis du vil vide mere om mulighederne for at aktivere dit brand.

Foruden vores Brand Partnership Team trækker vi altid på interne kræfter, når vi skal skræddersy og udvikle løsninger til vores samarbejdspartnere. Vi sidder i et hus med mange forskellige aktører, der altid er med på rejsen i forhold til at skabe den bedst mulige aktivering af jeres brand. Af disse kan blandt andre nævnes:

 • Vores atmosfæreteam, som består af uddannede arkitekter, der hjælper med aktiveringer og stande on-site, og som altid tænker ud af boksen.
 • Marketingteamet, der rådgiver om og eksekverer SoMe-kampagner, og sørger for at jeres brand bliver knivskarpt præsenteret på tværs af platforme.
 • Vores Creative Team, der udvikler kreativer, der passer til lige netop jeres drømme, og som kan bruges hele vejen rundt om aktiveringen.

Desuden kommer flere af vores medarbejdere med karrierer i medie- og bureaubranchen i rygsækken, så vi er godt rustet til at nå nye højder med jeres brandaktivering.

Få seneste erhvervsnyt direkte i indbakken

Tilmeld dig vores erhvervsnyhedsbrev og få de seneste erhvervsnyheder fra NorthSide.

Tak til vores partnere