Partnerskaber

At bygge en festival kræver kyndig koordinering, dygtige hænder og ikke mindst samarbejde. Derfor skal der lyde en stor tak til alle vores partnere, der er med til at sikre, at vi fortsat kan udvikle NorthSide i en mere bæredygtig og publikumsvenlig retning.

Bliv partner

Stor tak til vores fantastiske partnere på NS23

Cases

tuborg rå

danica pension

specialized

Brand partnership team

Kommunikation, branding og partnerstrategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber.

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et partnerskab.

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene rundt om i forretningsverdenen – har vores Sustainability and Partnership Manager, Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber med en bæredygtig vinkel.

Hospitality og gæsteoplevelser

Vi har fingeren på pulsen, når det handler om at skabe de fedeste gæste- og hospitality-oplevelser for medarbejdere, kunder eller gæster. Sammen med vores kunder sammensætter vi oplevelser og pakker, der matcher lige præcis det behov, I har i jeres virksomhed.

Kontakt Group Sales hos NorthSide hvis du vil vide mere om vores hospitality-muligheder.