• Fredag
  • 20:30
  • ASTRA

Det er et af tidens mest interessante og eksperimenterende alternative rockbands, der endelig kommer til Aarhus, når The Smile gæster NorthSide. 

De fleste, der befandt sig i regnen på NorthSide i 2017, husker nok, da to af gruppens i alt tre medlemmer, Jonny Greenwood og Thom Yorke, gav en fortryllende musikoplevelse med Radiohead. Nu vender de tilbage som The Smile sammen med trommeslager Tom Skinner, som blandt andet er kendt fra jazzbandet Sons of Kemet. 

The Smile holder sig langt fra inden for én genre. Det er heller ikke fordi, de som sådan skaber nye. De udforsker dem bare, når de fusionerer elementer fra både eksperimentel rock, avantgarde, jazz og elektronisk musik, og de gør det med en uovertruffen dygtighed, som kun ses hos musikere af deres kaliber.

Gruppen udgav deres første album i 2022 og følger i starten af det nye år op med den imødesete efterfølger Wall of Eyes

Live tager The Smile sit publikum med på en sonisk rejse gennem komplekse melodier, stemningsfulde tekster, fortryllende vokaler, avantgarde guitarer og rytmisk magi. 

Der er høje forventninger til The Smiles optræden på NorthSide, når de inviterer os med på rejse ind i uopdagede lydlandskaber.