At bygge en festival kræver kyndig koordinering, dygtige hænder og ikke mindst samarbejde. Når vi om få uger åbner dørene til den fantastiske plads i Eskelunden, skal der lyde en stor tak til alle vores partnere, der er med til at sikre, at vi fortsat kan udvikle NorthSide i en mere bæredygtig og publikumsvenlig retning

First things first

Tuborg er ikke bare vores hovedpartner, men også vores længstvarende samarbejdspartner. Uden dem ville vi ikke blot gå tørstige hjem, men det er også takket være Tuborg, at vi kan servere økologisk fadøl, har opfundet det vaskbare og genbrugelige ølkrus og skabt områder som den store overdækkende Beer Barn og den nye runde Novectra Bar.

Bæredygtig logistik

En række partnere hjælper os med at afvikle logistikken på den mest bæredygtige måde. Det gælder når Europcar har fremskyndet deres transition til e-vans for at kunne levere elvarevogne til os, når OK som en del af rejsen mod at blive det mest ansvarlige energiselskab i Danmark leverer grøn strøm til afviklingen festivalen, når Audis artistkørsel foregår udelukkende i deres state of the art e-tron elbiler eller når Kredsløb kommer med knowhow og adgang til genbrugsplads og gør publikum lidt klogere på affaldssortering.

Lidt ekstra luksus

Audi er desuden også partner på vores nye store Backstage-område, hvor der er skruet ekstra op for luksussen. Speaking of… Ude på pladsen har vi også sørget for lidt ekstra lækkerhed til jer med økologiske og velduftende produkter fra Urtekram ved alle håndvaske, og ved Vin og Champagne-baren kan den få et ekstra nøk op på luksus med dusch-toiletter fra Geberit.

Indpakningen skal også være i orden

Derfor at vi også glade for 2. sorteringstræ fra Superwood igen i år er med til at skabe rammerne for bl.a. Tuborg Beer Barn og Backstage-området. FSC er med som rådgiver og konsulent og sørger for at alt emballage fra de mange boder lever op til vores bæredygtighedskrav. 
Som noget nyt har vi også indgået et spændende partnerskab med L’Oreal Paris om et anti-chikane træningsprogram udviklet af NGO’en Right To Be. Med det i hånden får de mange frivillige på NorthSide redskaber til at forebygge chikane og skabe sikre og inkluderende miljøer for alle.

Uden mad og drikke…

Der er naturligvis genvalg til Peter Larsen Kaffe og Østjysk Vinforsyning, når der skal økologi i kopper og glas, og som noget nyt i år serveres kaffen i vaskbare krus, der kan genbruges. Med ekspertise fra Plantebaseret Videnscenter og råvarer fra Plantmate er den planterbaserede kost også sikret på årets NorthSide.

Udforsk Eskelunden

Sammen med Nordea har vi allerede lanceret en kampagne med gode festivalråd så du kan klemme hver en dråbe ud af din festivaloplevelse. På NorthSide-pladsen kan du hoppe i ly for sommersolen under seglene og deltage i konkurrencen om fede præmier. Her giver kombinationen af klassisk boldøje og moderne kontaktløs teknologi dig bl.a. muligheden for at vinde de allerførste billetter til NorthSide 2024 og smarte betalingsløsninger.

Trælasten er en ny central bydel i Aarhus med fokus på fællesskaber. Kig forbi deres stand og oplev fællesskabet i fuldt flor med en klassisk omgang rund-om-bordet eller tag et kig ind i deres flotte studiebolig, som de har taget med ud til os på Aarhus Kommunes fantastiske nye bypark og festivalplads. Vi ses i Eskeluden til NS23.

ELECTRA