Vi har i dag løftet sløret for 10 fremragende artister til næste års plakat og markerer dermed startskuddet til NorthSide 2023.

Til sommer er det 12. gang, vi byder velkommen til NorthSide, og vi glæder os til at gøre det sammen med internationale superstjerner som højtønskede Muse, anmelderroste The 1975 og NS-favoritterne White Lies.

De får selskab af den amerikanske sangerinde og sangskriver LP, LGBTQ+-ikonet Cavetown og franske Jehnny Beth, også kendt som frontkvinde i Savages.

Fra den danske scene glæder vi os til at præsentere et udpluk af landets største talenter. Nik og Jay er endelige tilbage og klar til at kaste stribevis af hits efter publikum, mens Benjamin Hav og Familien disker op med deres anmelderroste og rablende rapshow.

Byd også velkommen til to af fremtidens danske stjerner. P3 Talent-nominerede eee gee serverer organisk, country-klingende pop, der oser af internationalt potentiale. Lige så lovende tegner det for de to søstre i duoen PRISMA, der vandt titlen som ’Årets nye danske live-navn’ til Danish Music Awards for deres energiske og harmoniske rockudladninger.

Fra på onsdag den 30. november vil det endelig være muligt at få fingrene i en partout eller VIP-partoutbillet til NorthSide 2023. Billetterne kommer til at koste 2.395 kr. + gebyr og kan købes her.