Du har sikkert allerede gjort dig tanker om, hvem du skal opleve i dag, men hvis du alligevel har brug for inspiration, så læs med her. Vi guider dig nemlig igennem dagens program, så du er sikker på at få det hele med.

Rock i alle facetter

Hvis du elsker rock, så er torsdagen din dag!

Britiske Muse er selvfølgelig det altoverskyggende hovednavn i den genre. Og at dømme ud fra bandets seneste danske optræden på Tinderbox sidste år, er du virkelig in for a treat:

”Det er længe siden, jeg har været så godt underholdt af at se fire midaldrende mænd blære sig
,” skrev Politikens anmelder for eksempel, mens GAFFA kaldte koncerten ”et brag af en fest og en uforglemmelig koncert-oplevelse.” i deres 6/6-stjernede anmeldelse.

Men Muse er ikke det eneste stykke rock på menuen. Langt fra faktisk. 

Der er virkelig knald på med Nothing But Thieves, som balancerer klassisk britisk guitarrock med moderne poptraditioner. Du har måske allerede hørt deres seneste kæmpehit ”Welcome to the DCC”, som godt kunne lyde lidt som Jungle på steroider. Pissefedt! De spiller på ECHO klokken 15.30.

Cavetown er faktisk ret svær at placere rent genremæssigt. Vi er over i noget guitarbaseret indiepop-rock med personlige og ærlige tekster om alt fra at være queer til livet med kat. Hvis du godt kan lide artister som beabadoobee, Soccer Mommy, Snail Mail, Dodie og Clairo, er du endt det helt rigtige sted, hvis du befinder dig på NOVA klokken 17.00

I amerikanske LP finder du en artist, der pakker sine popsange ind i et råt, rocket udtryk og er indbegrebet af New York cool. De har en fuldstændig vanvittig vokal, nogle seriøst gode sange og et flot live-ry i bagagen. LP spiller på ECHO klokken 18.30 

Sidst men ikke mindst luller norske Madrugada dig ind i et filmisk univers, når de indtager NOVA klokken 20.00. Det populære band mestrer alt fra vindblæst ørkenrock til storladne atmosfæriske lydlandskaber, så du er i aldeles trygge hænder med de erfarne nordmænd bag roret.

Dansk R&B-magi og en stor mand

Hvis du er til det mere poppede, så skal du nok befinde dig i nærheden af ASTRA og ECHO i dag. Phlakeåbner ballet på ASTRA klokken 17.00 med deres uforskammet lækre blanding af R&B, soul og pop og deres seneste album Phine i bagagen. 

Behøver vi overhovedet minde om, at Tobias Rahim indtager ASTRA i bedste sendetid klokken 20.00 med sin hitparade? Det bliver stort! 

Og så læste du helt rigtigt: Hans Philip ER på programmet som erstatning for Sam Fender. Hans Philip var tryllebindende sidste år, og det bliver han nok igen i aften, når han maler aftenen blå klokken 22.00 på ECHO. Siden sidst har han stille og roligt lige slået publikumsrekorden i Store VEGA med seks (!!!) udsolgte koncerter… 

Torsdagen på NorthSide åbner og lukker med electropop og pulserende beats

Hvis du er en af de 69% af NorthSides gæster, som godt kan lide at blive overrasket over ny musik (ifølge en Epinionsundersøgelse fra sidste år), så er NOVA din ven. Det er her, vi har plads til de lidt mindre navne, og der er virkelig meget guld at komme efter i år. 

Kan du lide When Saints Go Machine, og den vilde energi fra Saveus live shows? Har du også et soft spot for Medina? Så SKAL du se Kind Mod Kind, som skyder årets NorthSide i gang klokken 15.00 på NOVA. Deres højenergiske live shows har fået musikanmeldere landet over til at falde i svime, og vi har svært ved at finde en bedre måde at starte dagen på.

Hvis du, når mørket falder på, ikke har det store behov for at se Muse sammen med alle de andre nostalgiske rock-kids, så skal du finde vej tilbage til NOVA, hvor norske ARY spiller op til pulserende og mørk electropopfest. Hun er af GAFFA blevet beskrevet som en blanding af Billie Eilish og The Knife og som ”Norges næste verdensstjerne”. De sendte da også hele 6/6 stjerner efter hendes debutalbum For Evig fra sidste år. Don’t miss out! 

ELECTRA

Vi har selvfølgelig også et helt program klar til dig med elektronisk musik på ELECTRA. 

Her åbner ballet klokken 16.00 med den danske DJ Walther, efterfulgt af den britiske house-DJ Sam Divine, som spiller fra klokken 17.30.


Klokken 19.00 tager den Benin-fødte DJ AMÉMÉ over med sit unikke mix af vestafrikanske kulturtraditioner og fransk house, inden canadiske BLOND:ISH fyrer op under alt fra disco og afro house til psykedelisk og klassisk techno fra klokken 20.30. 

Sidst men ikke mindst tager danske Christian Nielsen roret, inden det italienske hitfænomen Meduza lukker og slukker med million-streamende sange som ”Piece of Your Heart” og ”Lose Control”. 

Vi glæder os til at se dig og gøre det hele igen i morgen!