• Torsdag
  • 20:00 – 21:30
  • ASTRA

Tobias Rahims navn har for alvor været på alles læber, siden han i 2021 udgav sangen ”STOR MAND” med Andreas Odbjerg og efterfølgende kastede hits af sig som ”Mucki Bar”, ”Når Mænd Græder”, ”Feberdrømmer Xx Dubai” og ”Flyvende Faduma”.

P3 Pris-vinderen og ’Årets Danske Solist’ ved Danish Music Awards 2022 er måske landets hurtigst voksende kunstner lige nu, men har faktisk været en vigtig brik på den danske musikscene i mange år. Som den ene halvdel af duoen Camilo & Grande var den dansk-kurdiske kunstner med til at bringe reggaeton-genren til Danmark. Og selvom stilen er noget anderledes i hans soloprojekt, så lever de musikalske referencer til varmere himmelstrøg stadig i bedste velgående.

Mens Tobias Rahims musik rummer opskriften på den perfekte popsang, der er umulig ikke at synge med på, så er hans numre mere komplekse end som så og rummer flere politiske referencer. Mest kendt er han måske for at sætte fokus på debatten om toksisk maskulinitet og for at bidrage til et nuanceret billede af manden som et følsomt væsen, der, som han selv synger det, også kan græde.

Tobias Rahim har allerede skrevet sig ind i den danske musikhistorie, men der er intet, der tyder på, at 2022-succesen var det sidste kapitel. Tværtimod … 

Du vil ikke misse Rahims hjemmebanekoncert, når aarhusianeren vender hjem til NorthSide 2023!


Tobias Rahim spiller torsdag 1. juni på NorthSide 2023.