• Torsdag
  • 23:30 – 01:00
  • ELECTRA

Musikbranchen har holdt et skarpt øje med den italienske DJ-trio MEDUZA, som i 2019 sparkede døren ind til den internationale musikscene med udgivelsen af kæmpehittet ”Piece Of Your Heart” i samarbejde med den britiske produktionstrio Goodboys.

Singlen landede som nummer to på den officielle UK Top 20, toppede Billboards Dance Club Songs hitliste, gik top 10 i 20 lande og fik på kun to måneder mere end 7 millioner streams på Spotify og 6 millioner streams på YouTube. I dag har den for længst rundet de 2 milliarder sammenlagte streams.

Trioen, der består af Luca de Gregorio, Mattia Vitale og Simone Giani, har arbejdet sammen på forskellige projekter siden 2014, men med deres både dybe, trendy og fremadskuende musik, har MEDUZA nu indtaget både klubber og playlister på meget kort tid og tilmed fået house-genren tilbage i den brede radiosfære verden over. Det er blandt andet takket være deres follow-up singler til ”Piece of Your Heart”, så som ”Lose Control” med Goodboys og Becky Hill, ”Paradise (feat. Dermot Kennedy)” og ”Tell It To My Heart” med Hozier som gæst, hvor italienerne har bygget bro mellem house-genren og det mere kommercielle poplandskab.

På kun to år blev MEDUZA den største globale streaming-succes i italiensk historie på både Spotify og Apple Music, og på NorthSide viser de hvorfor.

MEDUZA spiller torsdag 1. juni på NorthSide 2023.