• Torsdag
  • 20:00 – 21:00
  • NOVA

MajestætiskMageløstEpisk

Det er ord som disse, der ofte bliver brugt til at beskrive den norske kæmpesucces Madrugada. 

De var egentligt rimelig meget på toppen af deres karriere, da de i 2008 valgte at stoppe. Men da de – lidt over 10 år senere – i 2019 blev genforenet for at hylde deres debutalbum, Industrial Silence, var det som om, de var præcis dér, hvor de slap: et af Norges mest succesfulde bands. 

Deres 2019-turné var en decideret triumftur med udsolgte shows både i og uden for Norge, som i flere tilfælde solgte dobbelt- eller tredobbelt de kapaciteter, de tidligere havde.

Madrugada har udmærket sig med deres filmiske lydlandskaber og har i Sivert Høyem en fænomenal vokalist, der lyder lige godt, hvad end han synger storladent rock eller vindblæst Americana-folk. 

Gruppen har en række guld- og platinsælgende album i bagkataloget og udgav i 2021 deres seneste album Chimes At Midnight, som de (ikke så overraskende) modtog stor ros for både fra fans og anmeldere. Albummet var født ud af glæde, og det beskriver nok meget godt, hvad du kan forvente af deres koncert på NorthSide: Et potent band, der 30 år efter deres begyndelse stadig oser af spilleglæde!

Madrugada spiller torsdag 1. juni på NorthSide 2023.