• Torsdag
  • 18:30 – 19:45
  • ECHO

Den italiensk-amerikanske sanger og sangskriver LP, med det borgerlige navn Laura Pergolizzi, kan mange ting. De har både skrevet kommercielle pophits for verdensstjerner som Christina Aguilera, Cher, Rihanna og Celine Dion, og så har De hittet stort med sin egen indierock og pop, som dagligt har cirka 2,4 millioner visninger på YouTube.

LP begyndte allerede at udgive sin egen musik i 2014, men det var i 2016, da De udgav sit andet album Lost on You, at det stak helt af. Titelsangen strøg til tops og blev nummer 1 i hele 18 lande.

Nu har De mere end to milliarder streams, ja faktisk streames Dem musik op mod to millioner gange om dagen verden over. Og det er takket være Deres rå rockpop og sublime sangskrivning, hvor lige dele følsomhed og cool swag går op i en højere enhed.

De udgav i 2021 albummet Churches, som GAFFA kaldte et ”potent, personligt popalbum,” og da De i september 2022 gæstede Forum Black Box i København, kaldte samme medie hende et ”regulært powerhouse af god energi og attitude på scenen” i deres femstjernede anmeldelse.

Det er ikke bare en sanger og sangskriver, men et ikon, der gæster NorthSide til sommer. Don’t miss out!


LP spiller torsdag 1. juni på NorthSide 2023.