• Torsdag
  • 23:30 – 01:00
  • ASTRA

”Muse spillede, som gjaldt det livet selv,” skrev Politikens anmelder om Muses koncert på Tinderbox sidste år, som GAFFA gav seks ud af seks stjerner, og som Fyens Stiftstidende kaldte en ”magtdemonstration”.

Muse har længe haft ry for at være et af verdens bedste live-navne og i dag, næsten 30 år efter dannelsen, lever de stadig op til rygtet. Det er måske netop en af grundene til, at den engelske trio år efter år har ligget højt på listen over de mest ønskede navne til NorthSide.

Der er sikkert mange rockfans derude, der kan nikke genkendende til, at trioen med Matt Bellamy i front har været en musikalsk ledsager op gennem 00’erne med massive hits som ”Supermassive Black Hole”, ”Hysteria”, ”Knights of Cydonia” og ”Starlight”. Siden bandets grundlæggelse i 1994 har de udgivet ni studiealbum og solgt over 30 millioner eksemplarer verden over. Gruppens seneste album Will Of The People lægger navn til den turné, som til juni bringer dem forbi NorthSide, og markerer deres syvende #1 UK album i træk.

Der er udsigt til en liveoplevelse i absolut særklasse, når det GRAMMY-vindende band bader NorthSide i rockmagi.


Muse spiller torsdag 1. juni på NorthSide 2023.