Glæd dig til at opleve en af årets absolutte headlinere i form af de amerikanske stjerner Anderson .Paak og produceren Knxwledge. De udgav i 2015 hittet ”Suede” under navnet NxWorries og blev siden kendt for deres mix af silkeblød soul, smooth jazz og lækre hiphopproduktioner. 

I det internationale hjørne har vi derudover svenske First Aid Kit, kendt for deres fortryllende vokalharmonier og eminente blanding af folk, americana og pop, samt den grænsesøgende rapper JPEGMAFIA direkte fra den amerikanske hiphopundergrund.

De får selskab af en absolut højdespringer på ønskefronten: Tobias Rahim kommer til NorthSide i kølvandet på sin massive succes med udgivelser som ”STOR MAND”, ”Mucki Bar” og ”Feberdrømmer Xx Dubai”. 

Også danske Gilli, der for fjerde år i streg kan kalde sig den mest streamede artist på Spotify i Danmark, lægger vejen forbi Eskelunden til sommer. 

ELECTRA vender tilbage

Sidste år introducerede NorthSide en ny scene for elektronisk musik, og den vender tilbage i 2023. De danseglade gæster kan nu se frem til blandt andet at opleve den tyske stjerneproducer Purple Disco Machine, som er en toneangivende ny stemme inden for disco- og housegenren. Også den mystiske, maskebærende producer Claptone og den skotske dance-duo LF SYSTEM vil indtage ELECTRA til sommer. 

Billetsalget af partoutbilletter til NorthSide 2023 er i fuld gang her