• Fredag
  • 23:00 – 00:30
  • ELECTRA

Han har været aktiv på producer- og DJ-scenen i et årti, og alligevel er der ingen, der rigtigt ved, hvem der gemmer sig bag den karakteristiske, guld fuglemaske, som er gået hen og blevet Claptones signatur.

Vi ved dog, at han omtales “han” og er blomstret ud af den berlinske undergrundsscene. Og så ved vi, at han er satans god til at lave house-inspirerede produktioner til ethvert humør. Faktisk er Claptone kendt for at lave så gode DJ-sets, at folk bliver så indfanget af musikken, at de helt glemmer at undre sig over, hvem der gemmer sig bag masken.

Claptone er også en travl mand i showbiz med mere end 260 shows årligt rundt om i verden og en høj efterspørgsel på remixes for indflydelsesrige acts som Depeche Mode, New Order, Disclosure, Faithless, Gorillaz og – ej at forglemme – Sir Elton John og Dua Lipa, hvis remix af ”Cold Heart” han i skrivende stund har høstet mere end 20 millioner streams for på Spotify alene.

Han har vundet Best House Artist til Ibiza DJ Awards tre år i træk og blev i 2020 for fjerde år i streg stemt ind som ’Highest House Artist’ i DJ Mags eftertragtede Top 100 DJ Poll.

Puds fjerene, find dine bedste dansetrin frem og overgiv dig til mystikken, når Claptone fyrer op under ELECTRA.


Claptone spiller fredag 2. juni på NorthSide 2023.