NorthSide indgår nyt partnerskab med Superstainable

Vi er glade for at kunne annoncere at NorthSide har indgået et nyt partnerskab med det bæredygtige outdoor brand Superstainable. Det østjyske brand kombinerer bæredygtige materialer af høj kvalitet med et funktionelt og tidsløst design, som resulterer i lækkert, praktisk og langtidsholdbart udendørstøj. Til dette års festival vil du kunne finde Superstainable i NorthSide Collabs Store på pladsen, hvor du blandt andet kan få fingrene i en limited bæredygtig NorhSide t-shirt, designet af Superstainable.

Kian Hansen, Head of Sales, fra Superstainable udtaler:

”NorthSide repræsenterer for os mange af de ting, som vi slår på tromme for i vores selskab. At være spydspids som dansk festival på grønne initiativer er noget vi kun kan støtte op om og vi synes kulturen omkring festivalen er fed. De ting der bliver gjort fra NorthSides side i forhold til miljø, er rigtig stærke og det er noget vi som brand dyrker og arbejder med i alle aspekter af vores dagligdag. Og så ønsker vi naturligvis at møder vores kunder i festligt lag.”

Ønsker din virksomhed også et partnerskab med Danmarks førende festival på bæredygtighed, og deler I værdisæt med NorthSide? Så kontakt Martin Thim omkring mulighederne.