VERO MODA iklæder dette års frivillige i lækkert og bæredygtigt design

Det er med stor glæde, at vi igen i år at kan præsentere VERO MODA som officiel tøjpartner på NorthSide. Med fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og lækkert design leverer VERO MODA igen i år crew-t-shirts til alle frivillige på NorthSide. T-shirtsene produceres af AWARE by VERO MODA – en mere ansvarlig produktlinje, der skriver sig godt ind i den aktuelle dagsorden.

International Omnichannel Manager ved VERO MODA, Maria Bjerregaard, udtaler sig således om samarbejdet:

”Vi er glade og stolte over, at vi endnu engang har fået muligheden for at indgå i et partnerskab med NorthSide. Vi har samarbejdet med festivalen flere gange tidligere og nu står vi her – en hel pandemi efter – klar til endnu engang at tage fat omkring det, der betyder så meget for mange af os – musikken.

Med AWARE by VERO MODA er vi på en rejse, hvor vi – med små, men raske skridt – bevæger os henimod en retning, hvor der dagligt træffes bedre og mere bevidste valg. Det betyder derfor meget for os at være med til at drive og dele denne indstilling med en festival som NorthSide, der i forvejen gør virkelig meget på miljøområdet. Med t-shirtsne, bidrager vi med et produkt, der netop går hånd i hånd med NorthSides agenda. Det er vi meget stolte af.

Kulturlivet er en del af Aarhus’ DNA på samme måde som musikken er det. Som et af landets mest toneangivne festivaler, skaber NorthSide årligt fantastiske synergier i by- og kulturlivet. Noget vi, som Aarhus-virksomhed, suverænt støtter op omkring.

Vi glæder os meget til at være repræsenteret på festivalen og til at klæde de mange seje frivillige på. Vi håber på endnu et fedt samarbejde næste år – og ser frem til at bygge videre på den gode relation med teamet bag NorthSide.”