NorthSide indgår samarbejdsaftale med Specialized

Vi er glade for at kunne præsentere, at vi på NorthSide har indgået et nyt partnerskab med Specialized. De skal blandt andet hjælpe os med at gøre oplevelsen som cyklende gæst til festivalen endnu bedre.

Lasse Lund, Nordic Marketing Manager, fra Specialized udtaler:

”Det glæder mig utrolig meget, at vi hos Specialized nu kan sige, at vi har indgået et officielt elcykel-partnerskab med NorthSide. NorthSides brand er enormt stærkt, og har med deres konstante og ikke mindst kontante tilgang til forandring og nyskabelse gjort stort personligt indtryk. Både som festivalgænger, men nu også som officiel samarbejdspartner. Der ligger nemlig et enormt potentiale i at samarbejde med et brand, som går forrest, når det omhandler fremtidens urbanitet, bæredygtighed, økologi – og ikke mindst mobilitet.

Med dette partnerskab rammer vi plet – fordi vi med vores elcykel line-up ’Turbo’ præsenterer et bredt udvalg af elcykler, som er skabt til fremtidens bytransport og mobilitet. Vi ser meget frem til samarbejdet – og glæder os til at komme i gang med at overbevise de mange NorthSide-gæster om, at en Specialized Turbo elcykel er et godt valg for fremtidens mobilitet.”

Ønsker din virksomhed også et partnerskab med Danmarks førende festival på bæredygtighed, og deler I værdisæt med NorthSide? Så kontakt Martin Thim omkring mulighederne.