NorthSide indgår nyt partnerskab med Plant Mate

Vi er glade for at kunne annoncere Plant Mate som officiel NorthSide madpartner.

Den grønne dagsorden er kommet for at blive, og med valget om at gå plantebaseret på NorthSide 2022 følger omstilling og nye vaner. PlantMate, som tilbyder økologiske og plantebaserede proteinprodukter, vil hjælpe NorthSide på vej med den plantebaserede omstilling ved at levere produkter til en række boder samt madproducenter på festivalen. Vi vil nemlig ikke gå på kompromis med hverken smag, næring eller kvalitet, og vi er derfor utroligt glade for at have Plant Mate med ombord.

Ulrich Kern-Hansen, stifter af Plant Mate og Organic Plant Protein A/S siger om partnerskabet:

”Det glæder os meget, at Plant Mate som madpartner, kan bidrage til at NorthSide i år bliver både økologisk og plantebaseret.

Vores fælles målsætning er, at festivalens gæster skal opleve hvordan økologisk og plantebaseret mad kan være både sund og velsmagende. Planteproteinerne fra Plant Mate kan nemt erstatte kødet i mange af de retter, som danskerne kender og sætter pris på.

Hermed går NorthSide endnu en gang helt i front med et initiativ, som viser hvordan vi let kan ændre vores levevis, så vi alle bidrager til en grønnere fremtid med mere hensyn til klima og biodiversitet. Her er det af helt afgørende betydning, at vi reducerer forbruget af kød.”