I år sørger 35 madboder, får at du kan få stillet din sult, når den trænger sig på. Der er alt fra burgere til shawarma og kebab. Det sidstnævnte sørger Bardok for at servere.

Inde i boden, bliver der rullet fladbrød til den store guldmedalje. Og ham der sørger for at få dem bagt er Mads. Han er medejer af Bardok, en anmelderrost restaurant i Aarhus, der for tredje år i træk har en bod under NorthSide. Sidste år under navnet SÅRT.

Røg, mel og fladbrød flyver rundt, fortæller han om, hvorfor han har valgt at have en madbod på NorthSide: ”Jeg gør det ikke for pengene, men fordi det er sjovt. Ganske enkelt. Det er fedt at arbejde, imens man hører musik. Og så er det hyggeligt at arbejde med de frivillige. De er en god flok”.

Jeg spørger ham, hvad en god frivillig er lavet af.

”De skal helst komme til tiden, og være relativt ædru også. Og så skal de være klar til at sige JA TAK, og have en fest”.

Imens Mads vender fladbrød, sørger hans mor for at få delt schawarmaer ud til de sultne og forventningsfulde kunder. Hans far står og ruller fladbrød. Lige nu gør han det i selskab med Astrid og Josefine. Det er anden gang de er med på frivillig-holdet hos Bardok. Da jeg spørger dem hvorfor de er vendt tilbage, bliver de hurtigt enige om, at det er fordi, det er vildt hyggeligt.

”Sammenholdet er vigtigt. Man får meget igen, for det arbejde man laver her. Man har et fællesskab at høre til, nogen at drikke en øl med efter arbejde. Det er som en lille familie på en stor festival” siger Josefine.

Det er tredje år, at Søren er frivillig i madboden. ”Der må jo være en grund til, at jeg kommer tilbage”, siger han og griner.  Søren kommer ikke for musikken, men for at være en del af Bardok-holdet. ”Det er det fedeste at være frivillig. Humøret er højt, og her er masser af dejlige mennesker. På sidstedagen er vi trætte og lugter forfærdeligt, men det er altid det værd”.