Anmeldelserne er ikke til at tage fejl af – der er blevet kastet masser af stjerner efter de optrædende til dette års NorthSide, som vidner om tre formidable dage i Eskelunden fyldt med fantastiske musikoplevelser. Vi har samlet et udpluk lige her.

Lewis Capaldi – 6/6 stjerner
”Jeg har svært ved at sætte en finger på noget, den mand gjorde forkert. Han sang fantastisk. Han charmerede bukserne af alle tilstedeværende, og han var så nærværende og underholdende, så det er svært at beskrive med ord.” Læs GAFFAs anmeldelse her.
“Koncerten med Lewis Capaldi var fænomenal.” POPLISH gav Capaldi fem ud af fem stjerner her.

The Minds Of 99 – 6/6 stjerner
“Det var udelukkende K Før Ærlighed.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Saveus – 6/6 stjerner
“Saveus sørgede for at alle, ja alle, glemte tid og sted – og selv sikkerhedsvagterne kunne ikke lade være med at vugge med. Danmark har fået et band, som godt kunne gå hen og blive et nationalklenodie.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Jonah Blacksmith – 5/5 stjerner
”Efter en time med gåsehudfremkaldende musik har Jonah Blacksmith sikret sig en plads for en af de bedste koncerter på dette års NorthSide.” Læs POPLISH’ anmeldelse her.

MØ – 5/6 stjerner
”Euforisk energiudladning på hjemmebane.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Thomas Helmig – 5/6 stjerner
”Hæsblæsende hitparade fra den halv-hemmelige Helmig.” Læs GAFFAs anmeldelse her.
”I halvanden time blev den lille teltscene forvandlet til en stor folkefest.”POPLISH gav Helmig fire ud af fem stjerner her.

Spleen United – 5/6 stjerner
”Spleen United er tilbage , og de er i topform.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Nick Cave and The Bad Seeds – 5/6 stjerner
“Kongen vendte tilbage med velturnerede klassikere og hudløse højdepunkter.” Læs GAFFAs anmeldelse her.
“Nick Cave and The Bad Seeds sparkede, bandede og messede dig igennem en både smuk og skræmmende NorthSide-koncert, der for mit vedkommende føltes som en åbenbaring.” Læs Soundvenues anmeldelse her.

Alex Vargas – 5/6 stjerner
“Vargas i dybt autentisk balance.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Mew – 5/6 stjerner
“I en følelse af at forstå og nå hinanden og musikken gav Mew en storslået oplevelse under åben himmel.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Disclosure – 5/6 stjerner
“Brødre-duo skabber varm forløsningsfest.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Tom Misch – 5/6 stjerner
”Tom Misch og hans kumpaner fik publikum til at danse solen frem til en vellykket kombination af contemporary jazz og funk.” Læs GAFFAs anmeldelse her.

Andreas Odbjerg – 5/6 stjerner
”På sit debutalbum cementerede Odbjerg sin status som en af Danmarks bedste sangskrivere. I Eskelunden beviste han, at han også er en fantastisk performer. Gudskelov, at han aldrig gav op.” Læs Soundvenues anmeldelse her.

Mekdes – 4/5 stjerner
”Koncerten med Mekdes varede kun under en time, men det masstve talent skinnede igennem på under et minut.” Læs POPLISH’ anmeldelse her.

RoseeLu – 4/5 stjerner
”Med sine kun 21 år, og sin første festivaloplevelse i Jylland, leverede RoseeLu en udsøgt eftermiddagskoncert på NorthSide.” Læs POPLISH’ anmeldelse her.

Jada – 4/5 stjerner
”Jada har en tilstedeværelse, der ikke kan sammenlignes med andre. Hun har en energi, som ingen kan hamle op med. Hun er enestående.” Læs POPLISH’ anmeldelse her.

Foto: Alec Andreev