Ikke færre end 6800 frivillige vil deltage i opbygningen af festivalområdet, gennemførelsen af festivalen samt efterarbejdet. Sidste år oplevede alle landets festivaler store udfordringer i forbindelse med rekrutteringen af frivillige.

Hegnsopsætning, opbygning af diverse områder, armbåndspåsætning, catering, oprydning på pladsen, nedpakning osv. Opgaverne er utallige og der skal mange hænder til at løfte dem i flok.

Efter et udfordrende år på frivillighedsfronten i 2022 er opbakningen fra de frivillige til årets NorthSide er helt i top. Vi kan nu melde fuldt hus og fejre, at der er fundet de ikke mindre end 6800 frivillige, der er brug for til at tage en tørn i festivalens ånd.

Det vidner om stor opbakning og entusiasme fra de frivillige, der ønsker at bidrage til festivalens afvikling.

”Vi er både sindssygt glade, stolte og ikke mindst taknemmelige over at se så mange mennesker, der vil hjælpe til med at stable den fedeste festivaloplevelse på benene. Det er mænd og kvinder i alle aldre, der har meldt sig i år, og det er en stor lettelse for os at kunne melde ”udsolgt” for frivillige poster til dette års festival, er en kæmpe lettelse” siger Line Marie Bach, Ansvarlig for Frivillighed, DTD Group.

I år vil NorthSide kun bruge en mindre mængde eksterne rekrutteringer til specifikke nattevagter og opgaver på lager – opgaver som festivalen gerne vil skåne de frivillige for.

Selvom vi er henrykte over at have alle de nødvendige frivillige, er vi stadig åbne for tilmeldinger. Med så mange mennesker vil der naturligt være et frafald, hvorfor der stadig er mulighed for at blive en del af holdet og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Dog er en plads ikke garanteret på nuværende tidspunkt.

Vi vil gerne takke alle de frivillige, der har meldt sig indtil videre, samt dem, der planlægger at tilmelde sig. Deres engagement og entusiasme er af afgørende betydning for at skabe en enestående festivaloplevelse for publikum.

For yderligere information eller for at ansøge om at være en del af NorthSides frivillige team, kan du besøge frivilligsiden.

ELECTRA