På vores hjemmeside har du løbende mulighed for at sende dine musikønsker ind til os, og det er der mange der allerede har gjort. Nu går det største ønske i opfyldelse!

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at The Minds of 99 er Danmarks mest populære band, og det vidner den massive publikumsefterspørgsel også om.

Gruppen startede karrieren helt tilbage i 2014 og har gennem syv år arbejdet sig op i den absolutte top af dansk musik udstyret med en ukuelig spilleglæde og sange så gode, at hele Danmark synger med.

De fem barndomsvenner har en imponerende række af guld- og platinplader på CV’et som også tæller fem Danish Music Awards, en P3 Guld-pris, ni GAFFA Awards og fire Steppeulven-priser for at nævne et udpluk af deres mange præstationer.

Det største bevis på The Minds of 99s styrke er imidlertid ikke antallet af priser, som en håndfuld branchefolk synes, at de har fortjent, men derimod de mere end 178 millioner streams, som hver og én repræsenterer en musikfans lyst til at sætte et af deres numre på. For et band, der primært synger på sit modersmål i et land med kun seks millioner indbyggere, er 178 millioner afspilninger måske det største bevis på danskernes umættelige trang til lyden af The Minds of 99.

Gensynsglæde

Hvis du befandt dig på NorthSide i 2019, skal du have været godt begravet i baren eller dybt forgabt i silent disco for ikke at have bemærket The Minds of 99s legendariske optræden. Og hvis du som tusindvis af andre fans den lørdag aften befandt dig i crowdet, så tør vi godt vædde en rigtig stor fadøl på, at koncerten stadig stråler klart som en sol i din hukommelse.

Midt ude i publikumsmængden steg forsanger Niels Brandt pludselig flere meter op i luften badet i rødt lys, mens tonerne til ”Solkongen” klang ud over hele Ådalen. Det var et følelsesladet øjeblik, der nåede endnu en episk højde, da han efterfølgende fandt vej til scenen med crowdsurf til kollektiv ”Ung Kniv”-fællessang.

”Resten af koncerten fortsatte med 100 kilometer i timen uden pause,” skrev DR efterfølgende om bandets optræden, som Soundvenues skribent beskrev som ”en rørende folkefest”.

Et gensidigt kærlighedsforhold

Med 2019-nostalgien siddende i hele kroppen er det ikke svært at forstå, at NorthSide-fans har udset The Minds of 99 som dét band, de allerhelst vil se, når festivalen langt om længe vender tilbage i 2022.

Men det er ikke kun de aarhusianske fans, der har kastet deres kærlighed over de fem musikere fra København. Da NorthSide mødte bandet forud for deres koncert i 2019, løftede Niels Brandt sløret for, at de også har et ganske særligt bånd til Aarhus-crowdet:

– I Aarhus bringer de altid energien. Vi bringer selvfølgelig også energien. Men Aarhus er en af de vildeste byer at optræde i, og der, hvor publikum opfører sig allermest rowdy. Folk tager tøjet af, de laver mosh-pits, alt det der. Det sker over hele landet, men særligt meget her,” sagde han dengang.

Vi glæder os til at skabe nye minder sammen med jer og The Minds of 99 i Eskelunden til sommer!