Hvordan bliver festivalen egentlig så fed?
Grønne omgivelser. Lækkert vejr. International musik i topklasse. Den fede festivalplads.
Og så vores partnere, som i høj grad hjælper os med at skabe NorthSide, som du kender det:

Oldies but goodies

Vi er stolte over endnu engang at have Tuborg med som presenting partner på NorthSide. Gennem årene har vi sammen introduceret økoøl, genbrugskrus og barkoncepter, der har været med til at sætte nye standarder i branchen. I år er ingen undtagelse, når Tuborg i samarbejde med arkitektskolen og en række forskere har designet og konstrueret Habitatbar – en ny spændende bar bygget i genbrugselementer og moderne byggematerialer.

Sammen med Audi har vi kontinuerligt løftet oplevelsen og serviceniveauet i vores store VIP-område, og med deres elektriske e-tronmodeller er vi med til at skabe en mere Co2-venlig transport for vores artister og øvrige gæster. Geberit leverer endnu engang en luksusoplevelse, der én gang for alle løfter begrebet ”festivaltoilet” ud af skammekrogen, mens Nordea har taget skridtet op og skabt et lækkert og hyggeligt siddeområde lige i hjertet af festivalpladsen. 

New kids on the block

Men vi har også fået en masse nye venner med, og vi glæder os helt vildt til at byde dem velkommen og introducere dem for jer. Glæd jer til at filosofere over hvad a brighter future erfor dig, når NorthSide og VELUX sætter fokus på hvordan innovation og bæredygtighed skal være med til at bane vejen for de fremtidige generationer, eller bliv inspireret til at tænke over vores drikkevand, når Jägermeister sammen med tre lokale Aarhus-kunstnere udsmykker vores vandposter.

Tag også rigtigt godt imod vores digitale partner FindLife, når de med deres nylancerede app med specialdesignede features til NorthSide, hjælper dig med ikke at blive væk fra dine venner på pladsen. Hvis det alligevel lykkedes dig at drifte væk fra venneflokken, kan du passende svinge forbi og låne en mobilcharger hos Get Lit, og lade op mens du besøger Jyllands-Postens on-site redaktion, hvor du bl.a. kan give koncerterne stjerner. Skulle du have forvildet dig helt ud af pladsen kan du jo tjekke, om der stadig er ledige værelser hos Radisson RED eller vente med at besøge dem, til vi afholder et NorthSide X event der til efteråret.

Sidst med ikke mindst er der alle dem der får NorthSide til at være NorthSide. Det er NorthSide når Peter Lasse Kaffe og Østjysk Vinforsyning sørger for lækre økologiske drikkevarer, når Superwood leverer 2. sorteringstræ til bygning af barer og boder, når Europcar stiller med elbiler og el-varevogne til logistikken behind-the-scenes, når Kredsløb hjælper med affaldssortering og indsamler genbrugsmaterialer til signaturbar, når FSC hjælper med certificeringer og kvalitetssikring, og ikke mindst når Aarhus Kommune åbner dørene for os til byparken Eskelunden.

Bland alle ingredienserne sammen og nyd den i godt selskab tre dage i juni 💃🕺🏼