NorthSides Food & Beverage Director Peter Skoven vinder Økologisk Landsforenings Økopris 2022.

Siden 2014 har Økologisk Landsforening årligt hædret en ildsjæl inden for mad og økologi med deres Økopris. Prisen går til en person, som har arbejdet særligt fokuseret for at fremme økologi og bæredygtighed. I år faldt æren til vores egen Peter Skoven, der til daglig fører an som Food & Beverage Director på NorthSide.

Peter modtager prisen for sit store arbejde med NorthSides madprogram igennem mange år, med særligt fokus på hans arbejde med at indføre 100% økologisk og plantebaseret mad på festivalpladsen.

Til prisoverrækkelsen tirsdag aften lød ordene fra direktør Helle Borup Friberg bl.a.: “Du har sat dig bag roret, som en sand opdagelsesrejsende, uden at ryste på hånden, fordi du er overbevist om, at ruten er både vigtig og rigtig. Du har i høj grad været med til at bringe det økologiske og bæredygtige måltid på dagsordenen og fortsætter din kamp i bæredygtighedens tegn. Vi glæder os til nye ruter og til at rydde ufremkommelige veje sammen med dig og NorthSide i fremtiden.”

Vi er stolte over, at årets pris er gået til Peter, og at NorthSides grønne retning bliver ved med at inspirere. Heldigvis er rejsen ikke slut endnu, og vi glæder os til at se, hvor de næste skridt tager os hen.

“Når man vil forandre verden, så må man forvente modstand. I sommer var jeg i hvert fald i skudlinjen, da vi lancerede en plantebaseret festival. For mig er det fedeste alle de mennesker, som vi har flyttet i en grønnere retning. De, der grinede af os i starten, og sagde, at det var umuligt, men som siden har ændret holdning til økologi og bæredygtighed,” lyder det fra Peter Skoven selv, der tilføjer “fremtiden er grøn og økologisk – og den smager godt!”

Du kan læse hele nyheden om Økologisk Landsforenings pris her.

Fotos: Jesper Rais