NorthSide indgår nyt partnerskab med Rezet Sneaker Store

Vi er glade for at kunne annoncere Rezet Sneaker Store som officiel partner på NorthSide 2022. Rezet Sneaker Store er den førende danske sneaker-destination, som med deres nye koncept Rezet Responsibility sætter fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i modebranchen. På pladsen vil du i år kunne finde Rezet Sneaker Store som en del af NorthSide Collabs Store.

Aske S. Frederiksen, CEO hos Rezet Sneaker Store udtaler om samarbejdet:

“Rezet Sneaker Store har et ønske om at fremme muligheden for et grønnere alternativ, når det kommer til køb af sneakers og dertil relaterede fashion-produkter.

Derfor har vi lanceret et koncept, Rezet Responsibility, hvor vi nemmere giver vores kunder mulighed for at vælge et produkt, som på den ene eller anden måde har et mindre aftryk på vores fælles planet. For at sprede budskabet omkring Rezet Responsibility, har vi indgået samarbejde med udvalgte partnere, der kan være med til at sprede budskabet. Og her er NorthSide det oplagte valg, da de som festival er nogle af dem, der har taget det ansvarlige valg længst.

Vi glæder os meget til at være repræsenteret på NorthSide og har store forventninger til at komme i dialog med så mange gæster som muligt, hvor vi gennem forskellige initiativer, gør vores for at give dem en god oplevelse omkring deres sneakers, både under og efter festivalen.”

Ønsker din virksomhed også et partnerskab med Danmarks førende festival på bæredygtighed, og deler I værdisæt med NorthSide? Så kontakt Martin Thim omkring mulighederne.