PensionDanmark giver forsmag på det nye by-fællesskab i byområdet ’Trælasten’ på NorthSide 2022

På NorthSide 2022 vil du kunne opleve hvordan en studiebolig i det nye byområde ’Trælasten’ i Aarhus vil se ud, når PensionDanmark præsenterer denne på festivalpladsen som officiel festivalpartner.

Den nye bydel Trælslasten med bæredygtighed i højsædet, placeret kun et stenkast fra midtbyen og i den grønne bynatur langs åen, skal være et område med hverdagsoplevelser i særklasse. Området lægger op til nabo-fællesskab med både fælleshus, fælleshaver og fællesspisning. Hos NorthSide værner vi om fællesskabet, og vi er derfor stolte af, at kunne give en forsmag på det fællesskab som gror i Trælasten med vores partnerskab med PensionDanmark.

Mikkel Melamies, Projektudviklingsdirektør hos PensionDanmark siger om samarbejdet:

”Partnerskabet med NorthSide giver rigtig god mening for PensionDanmark af flere grunde. I forhold til vores byområde, Trælasten i Aarhus, så er det en god måde, hvor vi kan være til stede lokalt og vise, hvilke kvaliteter som byområdet og boligerne kommer til at indeholde. Trælastens vision om bæredygtighed og fællesskaber passer også rigtig fint med den måde som NorthSide tænker bæredygtighed og festival på. Det er også et godt match i forhold til at være noget for mange og samtidig have kant.”