Vi ville ønske, at vi kunne stoppe tiden og lade festen fortsætte for evigt – men den uundgåelige sidste dag på NorthSide 2022 er kommet. Heldigvis har du hele dagen til at suge alle de sidste NS-indtryk og oplevelser til dig.

Dagens musikprogram er nemlig – igen i dag – fyldt med godter, og ligesom i enhver god slikbutik er der lidt til enhver smag. ELECTRA byder for tredje dag i streg på et stærkt elektronisk lineup, så der er god mulighed for at slippe basarmen løs. ECHO, ASTRA og NOVA får besøg af flere danske stjerner, heriblandt Saveus, Mew, Kashmir, The Minds of 99 og mange, mange flere.

Mangler du lige det allersidste til at peppe din lørdagsfest op, så er vi naturligvis klar med fire ekstra anbefalinger lige her:

UNDERTEKST – 14.00 – NOVA
Lørdagen skydes i gang klokken 14.00 med det fremadstormende Aarhus-band UNDERTEKST. De fire gutter er på hjemmebane i det aarhusianske og tager dig med på en rejse rundt i ungdommens rastløshed forklædt som fængslende dansksproget pop, når de indtager NOVA. Deres på én gang eftertænksomme og alligevel bekymringsfri musik giver et unikt indblik i livets op- og nedture som set gennem øjnene på fire unge drenge, som har fanget en lyd, der sitrer af nerve, potentiale og ungdommelig energi. Det lyder som en hjemmebanefest, du ikke vil gå glip af!

MEKDES – 17.00 – NOVA
Hun har vundet P3 Talentprisen, er aktuel med det anmelderroste debutalbum Greedy og er mildest talt lidt af et multitalent. Hun ikke kun synger og skriver sine egne sange, hun spiller også guitar og producerer al sin musik selv. Der er selvfølgelig tale om den fænomenale Mekdes som går på NOVA når klokken 17.00, og her er hun klar til at forkæle publikum med ærlige, soulede R&B-sange. Meget tyder på at Mekdes er en af landets næste store stjerner, og i dag er hun klar til at vise NorthSide hvorfor.

ASHIBAH – 18.30 – ELECTRA
Mekdes er bestemt ikke det eneste multitalent, der pryder dagens program. Den elektroniske scene ELECTRA får nemlig besøg af den dansk-egyptiske kæmpesucces Ashibah, som kan skrive mange titler på CV’et: DJ, sangerinde, producer, sangskriver og sågar ejer af sit eget pladeselskab. Hendes mange talenter har formet en lyd, der med egne produktioner, kompositioner og sang er dybt personlig og rækker langt ud over normerne for house-genren. Ashibah selv beskriver sin musik med genrebetegnelser som house, tech house og melodisk house, og er med sine millioner af streams, mere end 300.000 månedlige lyttere på Spotify og over 70.000 følgere på Instagram et af de mest succesfulde navne på den danske såvel som den internationale house-scene lige nu.

DOPHA – 20.00 – NOVA
Når festivalens sidste solnedgang så småt kan skimtes over Eskelunden, træder popstjerneskuddet Dopha på scenen på NOVA. Dopha er kendt for sin sublime sangskrivning, tryllebindende vokal og guitarspil. I 2021 vandt Dopha Årets Talent ved Carl Prisen, var nomineret som Årets Sang til Steppeulven og Årets Nye Danske Livenavn ved Danish Music Awards – så der er al god grund til at fange hende på NorthSide, når hun giver os en smag på lyden af fremtiden for dansk pop.

Der er naturligvis mange flere anbefalelsesværdige musikoplevelser i vente, og du kan danne dig det fulde overblik over dagens program lige her.

Sidder du derhjemme ramt af FOMO? Bare rolig, du kan nå det endnu – fang din lørdagsbillet her.