Når festen er god og lysten til at hoppe i takt til musikken melder sig, kan det ske, at værdigenstande tager flugten fra lommen.

Har du mistet noget på NorthSide, og er det tabte blevet indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

Under NorthSide skal alt hittegods indleveres/afhentes i Informationen placeret ved de to indgange og i nærheden af cykelparkeringen.
Efter NorthSide fra søndag d. 5. til tirsdag d. 7. juni kl. ca. 12.00 kan hittegods afhentes ved Site office (mellem Informationen og ECHO-scenen). Kommer du i bil, kan du køre via Marselis Boulevard og Åhavevej – der er skilte ved Åhavevej (åbningstider d. 5. og 6. juni: ca. 11.00 – 18.00).

Tirsdag d. 7. juni ryger alt hittegods til vores hovedkontor, som kan kontaktes via mail her. Beskriv i detaljer, hvad du mangler, så leder vi efter det og vender tilbage til dig.

Vi opbevarer hittegods til og med d. 16. juni. Herefter afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Østjylland Politis Hittegodskontor i Aarhus. Alt i form af beklædning udleveres, efter  d. 16. juni, til almennyttige eller velgørende formål.