Det er rocklegenderne i Kashmir, som bliver første navn på plakaten til NorthSide 2021. Også datoerne til næste års festival er bekræftet til at være 3. – 5. juni, hvor den nye plads i Eskelunden for første gang skal danne rammen for den stemning og musik, som NorthSide står for. Og så åbner NorthSide i dag helt ekstraordinært midlertidigt op for billetsalget til næste års festival.

Vi har siden aflysningen knoklet hårdt for at få det første navn til 2021-plakaten klar, og det første bekræftede navn på plakaten er tilmed noget ganske særligt. Kashmir skulle nemlig helt ekstraordinært være gået på scenen til dette års NorthSide med den første festivalkoncert i fem år. Vi er virkelig glade for, at de er klar på at udskyde denne særlige begivenhed til 2021, for det er noget, vores gæster i den grad har set meget frem til. Koncerten bliver i øvrigt 1 af kun 2 festivalkoncerter i hele 2021, så det er ganske specielt og eksklusivt.

Et af de vigtigste budskaber i forbindelse med aflysningen af dette års festival har været, at gæsterne opfordres til at beholde deres billet, som automatisk gælder til næste års festival, og de positive tilkendegivelser og ønsker om at støtte NorthSide 2021 er strømmet ind. Hvis man skal finde en positiv sprække i alt det her, så må det netop være overvældelsen over den støtte og opbakning, NorthSide har mødt siden aflysningen blev offentliggjort. Det er en kæmpe motivation for os, når vi skal se fremad og planlægge næste års festival. Derfor efterkommer vi også de mange ønsker fra publikum om at kunne støtte festivalen. Vi åbner derfor helt ekstraordinært op for salget af et begrænset antal billetter til festivalen i 2021, vel at mærke til de priser, som billetterne kostede i år. Billetsalget slutter lørdag 6. juni – i den weekend, NorthSide skulle have fundet sted.

Vi nåede ikke at få sagt farvel til vores festivalplads i Ådalen, men til gengæld har vi fået lidt ekstra tid til at gøre os ekstra umage, når vi i 2021 skal byde NorthSide-publikummet velkommen til Eskelunden og til en ny, stor, flot og meget anderledes festivalplads, og det glæder vi os enormt meget til.

NorthSide 2021 finder sted i Eskelunden ved Aarhus den 3.- 5. juni 2021. Billetter kan købes her fra den 24. april 2020 kl. 10.00 til den 6. juni 2020 kl. 23.59.