NorthSide-plakaten er endnu engang blevet krydret med et par nye artister, som du kan se frem til at opleve under blå himmel til sommer.

Har du eksempelvis en svaghed for hiphop? Så kan du nu glæde dig til at opleve den hårdtslående dancehall-dronning Stefflon Don. Den britisk-jamaicanske rapper har over de seneste år gjort sig særligt bemærket på den globale musikscene med sin uimodståelige lyd, og nu gør hun klar til at vælte NorthSide. 

Og kan du klare mere i den slagkraftige ende? Så skal du stille dig klar, når britiske Sleaford Mods bringer deres electro-postpunk-stil til Aarhus. Forvent at tingene bliver sagt råt for uforsødet, når duoen først går i gang med deres hudløst ærlige samfundsanalyser om alt fra arbejderklassen til inflation. 

Ønsker du derimod at svaje med og blive overøset at bløde vokaler, så er de danske veteraner bag Love Shop lige noget for dig. Med et velkendt bagkatalog står de klar til at spille NorthSide op hele 11 år siden deres seneste besøg på festivalen. Og hvis du vil opleve endnu mere danskavlet talent, så kan du se frem til at lytte med, når stjerneskuddet URO besøger Aarhus. Læn dig tilbage og overgiv dig til hans længselsfulde popmelodier, når ærlige skildringer lyder om UROs eget liv fra scenen.

Med dagens nyeste tilføjelser er årets lineup næsten fuldendt, og du kan derfor dagdrømme til fulde om alle de fede koncertoplevelser, som venter dig på NorthSide. 

Har du ikke allerede sikret dig din billet? Så er tiden inde nu, for billetpriserne for både partout- og dagsbilletter stiger den 3. april. 

KØB DIN BILLET HER: