At arrangere og afvikle en festival er – ud over selvfølgelig musikken – i høj grad en kæmpe logistikopgave, der skal gå op. Der skal flyttes og transporteres mennesker, udstyr og opbygningsmaterialer til den store guldmedalje. For NorthSide skal dette foregå på den mest bæredygtige måde med mindst muligt CO2. 

Det er derfor helt i tråd med vores bæredygtige ambitioner, at vi i år har givet det mangeårige partnerskab med Europcar et nøk op. Ud over at levere en række grønne (både i farve og energiforsyning) elbiler til persontransport under festivalen, indebærer partnerskabet nemlig som noget nyt også levering af en række elektriske varebiler til den lidt tungere transport.

”Når vi indgår partnerskaber på NorthSide, tænker vi altid bæredygtighed ind i ligningen. Det gælder både de direkte elementer i et partnerskab – som her levering af el-biler – men det gælder også, som når vi ved at stille fortsat høje krav til vores partnere og leverandører kan være med til at flytte noget i fællesskab.

Helt konkret betyder det, at det har været med til at skubbe til og bakke op om Europcars transition til e-vans, så også andre lejere af Europcars varebiler er med til at gøre en forskel. Det synes vi er ret fedt,” forklarer NorthSides bæredygtighedsansvarlige Martin Thim.

ELECTRA