Uforudsigelig Cabaret – glimmerwrestling, sovietisk orkestermusik… Sideshow vender tilbage på NS24 – større end nogensinde før!

Vi fejrer endnu engang mangfoldigheden og energien i kunstneriske udtryk gennem flere daglige indslag, shows og aktiviteter i Sideshow-teltet. Med et imponerende lineup af kunstnere og forestillinger, der spænder over mange genrer og stilarter, er Sideshow 2024 klar til at bringe liv og glæde til dig på en helt ny måde.

Sideshow-teltet er også større end nogensinde før. Kunstnerne og stemningen var så populært, at mange gik forgæves til Cabareten i 2023. Derfor har vi altså opgraderet, så endnu flere kan komme med.

Fra DJ-sessions til live-optrædener og de unikke fusioner af forskellige musikalske genrer, lover Sideshow at levere en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er til dans, sang, humor eller bare vil lade dig rive med af den elektrificerende stemning, vil Sideshow ha’ noget til dig.

Nogle af de mest populære oplevelser fra de seneste år er tilbage i 2024. Hver dag kan du varme op med et DJ-set, efterfulgt af en omgang Glitter Wrestling. The Sideshow Cabaret vil også udfordre dine kreative sanser og give et show du sent ved glemme. I år har vi endda opgraderet Cabareten, fordi vi har oplevet en stor tilslutning til den – sidste år dukkede mange gæster op 30 minutter inden starten af showet uden at vide, hvad den overhovedet ville indeholde. Og netop uforudsigeligheden og vildskaben har vi altså lagt endnu mere tryk på i år.


Kønshyldest, Tung Brass og pan-europæisk electronica
Derudover vil der imellem de faste, daglige acts være alt fra Sovjetisk Balkan Rock med Orkestr Partisanski til Glimmer, glam og glamour fra The Shamelezz Drag Show, der kombinerer drag med burlesque og rap. Jep, du læste rigtigt.

Du kan også glæde dig til at hylde kvinder og kønsminoriteter med Hun Solo, nyde remixed vintage-musik med Tom ESC, blive bjergtaget af duo’en Cheeky Blinders’ akustiske covers, og blive taget tilbage i tiden med jazzede toner med ANELEH og Heavy Beat Brass Band. Du får også mulighed for at fyre den for vildt af til Mista Trick Collectives Drum & Bass/Vintage Jazz-set, Ushti Baba‘s pan-europæiske folk-electronica eller Heavy Rock blandt med swing og blæsere hos Big Band of Boom.


Gør dig klar til at opleve Sideshow 2024! Se hele programmet herunder:

< Torsdag på Sideshow

Fredag på Sideshow >

< Lørdag på Sidehow