tuborg Rå

Tuborg Rå, som var den første økologiske fadøl fra øl-producenten, blev lanceret på NorthSide i 2014 som en test. Men de 44.000 liter økologisk fadøl blev drukket på bare to dage, og i 2015 kom den tilbage med en garanti om, at der ville være nok til alle. Den var tilgængelig ikke bare i den store Tuborg Rå Bar, men i alle barer med fadølsanlæg, og over tre dage var mere end halvdelen af alle solgte fadøl økologiske.

I 2015 var der Tuborg Rå i mere end 50 procent af glassene på NorthSide, og da gæsterne tydeligvis havde taget den økologiske øl til sig, fik den herefter efter sit helt eget område og varetegn midt på pladsen.

Området bød på siddemiljøer, overdækning og borde samt et højt tårn med indbygget lys, der både kunne skabe stemning og fungere som mødested og blikfang.

Brand partnership team

Kommunikation, branding og partnerstrategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber.

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et partnerskab.

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene rundt om i forretningsverdenen – har vores Sustainability and Partnership Manager, Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber med en bæredygtig vinkel.

Hospitality og gæsteoplevelser

Vi har fingeren på pulsen, når det handler om at skabe de fedeste gæste- og hospitality-oplevelser for medarbejdere, kunder eller gæster. Sammen med vores kunder sammensætter vi oplevelser og pakker, der matcher lige præcis det behov, I har i jeres virksomhed.

Kontakt Group Sales hos NorthSide hvis du vil vide mere om vores hospitality-muligheder.