Specialized

NorthSides partnerskab med Specialized skal blandt andet hjælpe med at gøre oplevelsen som cyklende gæst til festivalen endnu bedre.

Lasse Lund, Nordic Marketing Manager, fra Specialized udtaler:

”Det glæder mig utrolig meget, at vi hos Specialized nu kan sige, at vi har indgået et officielt elcykel-partnerskab med NorthSide. NorthSides brand er enormt stærkt, og har med deres konstante og ikke mindst kontante tilgang til forandring og nyskabelse gjort stort personligt indtryk. Både som festivalgænger, men nu også som officiel samarbejdspartner. Der ligger nemlig et enormt potentiale i at samarbejde med et brand, som går forrest, når det omhandler fremtidens urbanitet, bæredygtighed, økologi – og ikke mindst mobilitet.

Med dette partnerskab rammer vi plet – fordi vi med vores elcykel line-up ’Turbo’ præsenterer et bredt udvalg af elcykler, som er skabt til fremtidens bytransport og mobilitet. Vi ser meget frem til samarbejdet – og glæder os til at komme i gang med at overbevise de mange NorthSide-gæster om, at en Specialized Turbo elcykel er et godt valg for fremtidens mobilitet.”

Brand partnership team

Kommunikation, branding og partnerstrategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber.

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et partnerskab.

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene rundt om i forretningsverdenen – har vores Sustainability and Partnership Manager, Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber med en bæredygtig vinkel.

Hospitality og gæsteoplevelser

Vi har fingeren på pulsen, når det handler om at skabe de fedeste gæste- og hospitality-oplevelser for medarbejdere, kunder eller gæster. Sammen med vores kunder sammensætter vi oplevelser og pakker, der matcher lige præcis det behov, I har i jeres virksomhed.

Kontakt Group Sales hos NorthSide hvis du vil vide mere om vores hospitality-muligheder.