Bliv partner

Hos os får du ingen standard guldsponsorater eller faste pakker. I samarbejde med vores partnere skræddersyr vi i stedet vores partnerskaber, så de skaber mest mulig værdi for dit brand.

Styr på formål

Så hvad enten dit mål er øget brandkendskab, forbedret employer branding indsats, en repositionering af dit brand, community engagement eller noget helt femte, så står vi klar til at skabe en løsning, der passer til de udfordringer, I ønsker at løse.

Kreative løsninger

Vi tilbyder diverse branding-, eksponering- og aktiveringsmuligheder både ift. vores mange B2C festivalgæster og vores mange stærke B2B-kunder. Desuden har vi også en lang række spændende hospitality-muligheder i posen.

Reach the unreachables

Hos NorthSide får du adgang til en unik målgruppe med luft i budgettet og meninger om fremtiden. Mere end 89% af gæsterne på NorthSide har en videregående uddannelse og bæredygtighed ligger dem meget på sinde. De er med andre ord en stærk gruppe af first-movers.

Kontakt vores kompetente partnership team for at høre mere om de mange muligheder.

Brand partnership team

Kommunikation, branding og partnerstrategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber.

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et partnerskab.

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene rundt om i forretningsverdenen – har vores Sustainability and Partnership Manager, Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber med en bæredygtig vinkel.

Hospitality og gæsteoplevelser

Vi har fingeren på pulsen, når det handler om at skabe de fedeste gæste- og hospitality-oplevelser for medarbejdere, kunder eller gæster. Sammen med vores kunder sammensætter vi oplevelser og pakker, der matcher lige præcis det behov, I har i jeres virksomhed.

Kontakt Group Sales hos NorthSide hvis du vil vide mere om vores hospitality-muligheder.