NorthSide indgår samarbejde med James Ay

Der er bestilt høj sol og skyfrit i Eskelunden den 2. – 4. juni, men der er ingen grund til bekymring, hvis du glemmer solbrillen derhjemme. På NorthSide er vi glade for endelig at kunne præsentere, at vi har indgået et nyt partnerskab med solbrille-brandet James Ay.

Den grønne omstilling og den plantebaserede dagsorden, handler om andet end mad – med fokus på bæredygtighed og tidløst design, laver James Ay håndlavede og plantebaserede solbriller af høj kvalitet. I samarbejde med James Ay kan NorthSide i år præsentere en limited edition NorthSide-solbrille, som vil kunne findes i NorthSide Collabs Store på pladsen.

Torben Holt, founder af James Ay, siger om samarbejdet:

”Jeg er enormt glad for vores samarbejde med NorthSide, da vi deler fælles værdier og har samme tilgang til det gode liv. Vi tillader os at lave en lidt frækkere solbrille i samarbejde med NorthSide, som jeg tror vil falde i god smag hos festivalens gæster.”

Solbrillen kan forudbestilles fra tirsdag kl. 10.00 i denne uge på www.jamesay.com og kan findes i udvalgte butikker som ST Valentin og Ilkjær i Aarhus samt Dansk Arkitektur Center (DAC) i København, hvor solbrillen kan købes fra på lørdag den 21.  maj.

Om solbrillen

Savage er en håndlavet solbrille, hvor stellet er lavet af plantebaseret materiale. Etuiet er lavet af genbrugt læder mens pudsekluden er fremstillet af materialer fra brugte plastikflasker. Solbrillen kommer i farven confidential havana og har blå CR39-linser med en refleksionsbehandling på indersiden.

Savage kommer i et yderst limiteret antal på 300 stk. med unik nummerering på hver solbrille. Til serien findes der også en savage T-shirt og en savage totebag.

Ønsker din virksomhed også et partnerskab med Danmarks førende festival på bæredygtighed, og deler I værdisæt med NorthSide? Så kontakt Martin Thim omkring mulighederne.