2020 blev året, hvor NorthSide ikke fandt sted, men der var alligevel ikke helt stille i Ådalen. Vi inviterede nemlig Nicklas Sahl, som skulle have spillet på lørdag på #NS20, ud for at give et nummer.

”Mit liv peaker,” skrev en ung Nicklas Sahl på Facebook, da hans debutsingle ”Hero” fra 2018 blev Ugens Uundgåelige på P3. Han skulle bare vide, hvor vild en fart hans karriere ville skyde, da han efterfølgende imponerede med singler som ”New Eyes” og ”Planets”.

Nicklas Sahl er det pureste bevis på, hvad en god stemme og god sangskrivning kan, når det er allerbedst. Hans fængende melodier er umulige ikke at synge med på, og han leverer sin skarpe lyrik med så overbevisende en vokal, at det både på album og så sandelig også live kan give én gåsehud på den helt rigtige måde.

Den danske sangskriver fra Hadsten udgav sidste år sit debutalbum, Planets, og i sin femstjernede anmeldelse kaldte GAFFAs skribent ham en ”særdeles lovende dansk popcharmør”. Den titel må man sige, at Nicklas Sahl har forsvaret, og også live har stjerneregnen silet over Nicklas Sahl, der især roses for sine til tider rockede fortolkninger af de solide popsange.

Nicklas Sahls nyeste single ‘In The Window Frame’ blev udgivet i maj, og det var netop det nummer, han spillede i Ådalen på selvsamme tidspunkt, som han skulle have spillet for tusindvis af gæster på Green Stage.

Se videoen herunder.